Spor Kritik toplantı sona erdi

Kritik toplantı sona erdi

Paylaş
Kritik toplantı sona erdi

Galatasaray'da kritik yönetim kurulu toplantısı sona erdi

Toplantının ardından kulüp başkanı Adnan Polat bir basın toplantısı gerçekleştirdi. İşte o açıklamalar;

Haberin Devamı

Bugün olağan toplantılarımızdan birtanesi gerçekleştirdik. Özellikle bugün hep birlikte sizlerin karşısına çıkmamızın bir tane nedeni var. Son günlerde yaşanan olaylar özellikle medyada yapılan yorumlar, yazılan yazılar başta ben olmak üzere bütün yönetim kurulumuzu üzdü. Biz uzun süredir Galatasaray'ın menfaatleri için mücadele eden bir ekibiz. Bizim her toplantımızda herkesten farklı bir düşünce çıkar. Farklı düşüncelerden doğan bir doğruyu ortaya çıkarırız. Bizim kulübümüzde başkanlı sistemi vardır.

Her şey başkanla başlar başkanla sona erer. Bazen yapılan açıklamalar amacını aşmış olabiliyor. Futbol takımımızın son zamanlarda aldığı sonuçlardan hiçbirimiz tabiki memnun değilşiz. Camiamız, taraftarımız kahroluyoruz ancak Galatasaray Kulübü'nün projelerinin yanında da futbol da önem verilen bir şubedir.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta oynanan maçla ilgili hafta içinde bazı arkadaşlarımız biraraya gelerek bir toplantı yaptılar. Hemen ardından teknik ekiple de bir görüşme yapıldı. Daha sonrasında bir planlanma yapıldı. Bu programımız Beşiktaş maçına etki etmeyecek düzeydedir. İki arkadaşımız bu olayların sonunda istifa etmiştir. Bir arkadaşımızınkini bugün kabul ettik." açıklamasında bulundu.