Osman Şenher Kriz bitiyor
HABERİ PAYLAŞ

Kriz bitiyor

Süper Lig’e kötü başlama krizinden Galatasaray yavaş yavaş kurtuluyor mu demek lazım yoksa bu haftayı da üç puanla atlattı diye mi yorum yapmalıyız... Futbolda başarılı olmak için önce takım olmak lazım. Galatasaray’ın en büyük eksiği de takım olamaması. Gaziantep karşısında kendi sahan ve seyircin önünde 1-0’lık tek farklı galibiyeti “zafer” olarak görmemek lazım. Gaziantepspor, Galatasaray’dan puan alabilirdi. İyi mücadele ettiler.

[[HAFTAYA]]

Zaman zaman Cim Bom’u çok zor durumlara soktular. Hele son dakikalarda Ufuk biraz da şansının yardımıyla Sosa’nın topunu kurtarmasa belki de farklı şeyler söylüyor olacaktık. Bu takımın zamana ve Arda’ya ihtiyacı var. Arda demek ki Galatasaray’ın her şeyi. Elano yok. Kendisi sahada, ama ruhu, futbolculuğu, her şeyini kaybetmiş. Yeni transfer Misimoviç için eleştiri yapmamak lazım. Peki takıma katkısı var mı diye sorarsanız sadece “eh” derim. Misimoviç gibi futbolcular takım oyuncusudur.

Haberin Devamı

Hatlar arasında kopukluk olmaz, pas trafiği iyi çalışırsa bu tür futbolcular yıldızlaşır. Galatasaraylı taraftarların iyi bir Misimoviç seyretmeleri için beklemeleri gerekecek. İnsua ise gayretli. Her şeyden önce iyi niyetle mücadele ediyor. Yere sağlam basıp futbolun erkek oyunu olduğunu sahadaki mücadelesiyle gösterdi. İyi bir transfer. Takıma katkı sağlayacak. Sonuçta Milan Baros gibi iyi bir golcüyü topla buluşturamadığı müddetçe dün gece olduğu gibi bu sıkıntıları yaşamaya devam edecek Galatasaray.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder