Ekonomi Kriz geldi 'Amerika ve diğerleri' bitti

Kriz geldi 'Amerika ve diğerleri' bitti

Paylaş
Kriz geldi 'Amerika ve diğerleri' bitti

Ford Motor Company Başkan Yardımcısı Mark Fields, “Krizde Amerikalı tüketicinin ayrıcalıklı zevki diye bir şey kalmadı. Dünyanın her yerinde teknoloji, yakıt ekonomisi, kalite ve güvenilirlik öne çıktı” dedi

4 YIL ÖNCE KARAR VERİLDİ

Haberin Devamı

Ford Motor Company Başkan Yardımcısı Mark Fields, Gölcük’te Türk mühendisliği ürünü olan ve Amerika’ya aynı zamanda taksi olarak da kullanılmak üzere ihraç edilen Transit Connect’i getirmeye dört yıl önce karar verdiklerini belirtti. “

Koşullar ne olursa olsun Connect’i getirecektik. Connect’in ABD’de benzeri yoktu. Bu nedenle ilginç ve rakipsiz olacak” diyen Fields, “Amerika’da yaygın olan ‘ABD ve ötekiler’ anlayışı krizden sonra değişti. Artık yakıt tüketimine ve düşük maliyete bakılıyor” dedi.

CONNECT OLDUKÇA KONFORLU

Fields “Artık Amerikalı tüketicinin zevki, diğer müşterilerin zevki diye birşey kalmadı. Dünyanın her yerinde teknoloji, yakıt ekonomisi, güvenilirlik, kaliteli ürün öne çıktı” dedi. Connect’in ABD’deki taksilerden küçük göründüğünün hatırlatılması üzerine Fields, müşterilerin Connect’in ebatlarıyla ilgilenmeyeceğini belirtti.

Haberin Devamı

Fields, “Onlar aracın içine girdikleri zaman bagaj hacminin büyüklüğüne ve oturma konforuna önem verir. Araca giriş ve çıkış da önemli. Connect kayar kapısıyla avantajlı” diye konuştu.