Ekonomi Kriz kahini Türkiye'ye geliyor

Kriz kahini Türkiye'ye geliyor

Paylaş
Kriz kahini Türkiye'ye geliyor

'Kriz kahini' olarak bilinen dünyaca ünlü ekonomist Prof. Dr. Nouriel Roubini, 21 Nisan Çarşamba günü Bursa'da konferans verecek

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Başkanı Ferit Sünneli, yazılı açıklamasında, 7 Nisan tarihinde yapılması gereken konferansın, Roubini’nin rahatsızlığı nedeniyle ertelendiğini hatırlattı.

Roubini’nin sağlık durumunun düzeldiğini ve yapılan görüşmeler sonucunda konferansın 21 Nisan Çarşamba günü yapılmasının kararlaştırıldığını belirten Sünneli, "Konuşmacımızın sağlık sorunundan kaynaklanan bu gecikmenin, kamuoyumuz ve konferans katılımcılarımız tarafından anlayışla karşılanacağını umuyor, bu vesileyle sayın Roubini’ye, bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum" dedi.

"Otomotiv Endüstrisi Vizyon Toplantıları" çerçevesinde gerçekleştirilecek "Ekonomi Kahini Roubini Dünyanın Geleceğini Bursa’dan Okuyor" başlıklı konferansın tüm gelirinin, OİB tarafından Bursa’da yaptırılan ve önümüzdeki öğretim döneminde açılacak olan OİB Otomotiv Anadolu Teknik Lisesine aktarılacağı bildirildi.

Haberin Devamı