Siyaset Krokideki kağıtlarda ne vardı?
Paylaş
Krokideki kağıtlarda ne vardı?

Arınç'a suikast şüphesiyle gözaltına alınan biri albay diğeri binbaşı iki subayla birlikte ele geçirilen iki kağıtta ilginç bilgiler bulundu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın evinin sokağında yakalanan iki subayla birlikte ele geçirilen iki kağıtla ilgili sır perdesi aralanıyor. Geçen haftadan beri tartışma konusu olan kağıtların bir değil iki olduğu soruşturma dosyasına yansıdı.

KROKİ DEĞİL APARTMAN İSMİ VAR


Arınç'ın evinin krokisinin olduğu öne sürülen kağıtta kroki değil, apartmanın isminin olduğu öğrenildi. Arınç da sabah yaptığı açıklamada kendisine gelen bilgilerden yola çıkarak kağıdın varlığını doğrulamıştı. Ancak içindekilerle ilgili ayrıntı vermemişti.

ÜÇ BAKANIN KONUTU

Soruşturma dosyasına giren kağıtlardan diğerinde ise Cevizlidere Caddesi'ne nasıl çıkılacağını anlatan bir metin bulunuyor. Cevizlidere Caddesi, üç bakanın konutlarının bulunması açısından önem taşıyor.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı ve Bayındırlık Bakanı Mustafa Demir bu caddede oturuyor. Cadde üzerinde tüm dinlemelerin yapıldığı Türkiye İletişim Başkanlığı da bulunuyor.

Arınç'tan suikast değerlendirmesi

Haberin Devamı