Gündem Kuaförde dehşet

Kuaförde dehşet

Paylaş
Kuaförde dehşet

Terk eden eşini öldürdü, çalışanları rehin aldı, sonra da intihar etti

Antakya'da, inşaatlarda çalışan 26 yaşındaki Adem Soylu, kısa süre önce kendisini terk eden kuaför eşi 18 yaşındaki Burcu Soylu'yu çalıştığı işyerinde av tüfeğiyle öldürdü, diğer çalışanları rehin aldı. Adem Soylu, kapıya çıkıp gelen polislerin çekilmesini istedi. Soylu, yakalanacağını anlayınca göğsüne dayadığı tüfeği ateşleyip yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

İKNA ETMEYE ÇALIŞTI OLMADI

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Kanatlı Mahallesi Mustafa Arman Sokak'ta meydana geldi. İnşaatlarda çalışan Adem Soylu, bir süre önce kendisini terk eden eşi Burcu Soylu'yla konuşmak için, onun çalıştığı Eylül Kuaför Salonu'na geldi. Bir süre kuaför salonunda eşini evine dönmesi için ikna etmeye çalışan, ancak bunda başarılı olamayan Adem Soylu, beraberinde getirdiği av tüfeğini çekerek eşinin göğsüne ateş etti. Adem Soylu, sayıları henüz öğrenilemeyen kuaför salonunun sahibi ile çalışanlarını da rehin aldı.

KESKİN NİŞANCILAR DA GELDİ

Burcu Soylu olay yerinde yaşamını yitirirken, ihbar üzerine çok sayıda polis, olay yerine geldi. Çevik Kuvvet polisi ve keskin nişancılar da önlem alırken, Adem Soylu, kapıya çıkıp, göğsüne dayadığı tüfekle, polislerin çekilmesini istedi. Bu sırada çelik yelek giyen polisler, Soylu'yu ikna etmek için oyalarken çalışanlar dışarı çıkarıldı. Rehin aldığı çalışanların kurtarıldığını fark eden Soylu, yakalanacağını anlayınca göğsüne tüfeği dayayıp, tetiğe bastı. Adem Soylu da olay yerinde öldü. Çevrede dehşet anları yaşanan olayı duyan Soylu çiftinin yakınları, olay yerinde ağıtlar yaktı. Soylu çiftinin, 2 yıllık evli olduğu, çocukları bulunmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Mehmet EZER/ANTAKYA (Hatay), (DHA)