Sağlık Kübalı Onkologlar kanser hastaları için Türkiye'de

Kübalı Onkologlar kanser hastaları için Türkiye'de

Paylaş
Kübalı Onkologlar kanser hastaları için Türkiye'de

Küba’da kanser aşısını en fazla uygulayan iki uzman onkolog, Haziran ayında ilk kez Türkiye’ye geliyor.

Geliştirdikleri aşı tedavileri sayesinde dünya çapında kabul gören ve sağlık alanında adından sıkça söz ettiren Kübalı onkologlar, Haziran ayında İstanbul’da olacaklar. Küba sağlık turizminin güvenilir şirketlerinden QBA Medi Tours’un davetlisi olan Kübalı onkologlar Eskatherine Urgelles Blanco ve Anabely Estevez García, Küba’da bugüne kadar en çok kanser aşısı uygulayan hekimler olarak kabul ediliyorlar.

Haberin Devamı

Haziran ayının ilk haftasında ilk kez Türkiye’ye gelecek olan onkologlar, basın mensupları ile özel bir etkinlikte buluşarak aşı ile ilgili güncel bilgileri, Küba’da sağlık alanında gerçekleşen son gelişmeleri ve Küba’da sunulan tedavi hizmetlerinin detaylarını paylaşacaklar.

KÜBALI ONKOLOGLAR HASTALARI DEĞERLENDİRECEK

Haziran ayının ilk haftasında ilk kez Türkiye’ye gelecek olan Kübalı onkologlar, 8 ve 9 Haziran tarihlerinde hastalar ile birebir görüşerek, hastaların Küba’da gerçekleşen tedaviye uygunluklarını en ince ayrıntısına kadar değerlendirecekler.

Küba’ya gitmeden, hastalıklarının tedaviye uygunluğunun değerlendirilmesini isteyen kişiler, gerekli raporları İngilizce’ye çevirtip kubasempozyum.qba-meditours.com adresinden yüz yüze görüşme için onkologlardan randevu alabilecekler.

Haberin Devamı