Türkiye (Son Dakika) Kübra'dan 15 gündür haber alınamıyor

Kübra'dan 15 gündür haber alınamıyor

Paylaş
Kübra'dan 15 gündür haber alınamıyor

Bursa'da yetiştirme yurdunda kalan ve izinli olarak geldiği evinden ekmek almaya giden 17 yaşındaki Kübra Yılmaz'dan 15 gündür haber alınamıyor

Merkez Osmangazi ilçesinde yaşayan Kübra Yılmaz, üç yıl önce evden sürekli kaçtığı gerekçesiyle eşinden boşanan annesi Nuray Aydın’dan (37) alınıp, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yetiştirme yurduna yerleştirildi. Kaldığı yurttan iki ay önce izin alan Kübra, annesi Nuray Aydın’ın yanına gitti. Evden "Ekmek almaya gidiyorum" diyerek ayrılan genç kız, geri dönmedi.

Haberin Devamı

'YANINIZA GELMEK İSİYORUM AMA...'

Anne Aydın, polis ve savcılığa kızının bulunması için müracaatta bulundu ancak bir gelişme olmadı. 15 gün önce cep telefonundan kızının aradığını belirten Nuray Aydın, ’Anneciğim ben de sizi çok özledim. Yanınıza gelmek istiyorum ama gelirsem sadece beni değil, kardeşimi ve seni de öldürecekler’ diyerek telefonu kapattığını söyledi.

Kızının sosyal paylaşım sitesinde bir gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarının yayınlandığını anlatan anne Aydın, "Anne olarak yavrumun başına kötü olayların gelmesinden çok korkuyorum. Bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.

DHA