Gündem Kucağında çocuğu varken vurdu

Kucağında çocuğu varken vurdu

Paylaş
Kucağında çocuğu varken vurdu

Tartıştığı kayınpederi tarafından tabancayla başından vurulan Dahiliye Uzmanı Dr. Ercan Koçoğlu ağır yaralandı

Yedi yıldır Manisa'daki Turgutlu Devlet Hastanesi'nde görev yapan Dahiliye Uzmanı Dr. Ercan Koçoğlu, bayram tatili için eşi Gökben Koçoğlu'nu oğluyla birlikte iki gün önce Çeşme'deki kayınpederi O.G.'nin (73) yanına gönderdi.

Haberin Devamı

Kendisi de bugün saat 11.00 sıralarında Çeşme'ye giden Dr. Koçoğlu ile kayınpederi O.G. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine O.G., ruhsatsız tabancasıyla damadına iki el ateş etti. Boynuna ve yanağına isabet eden iki mermiyle ağır yaralanan Dr. Ercan Koçoğlu, ambulans helikopterle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan Dr. Koçoğlu'nun durumunu ciddiyetini koruduğu, hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı bildirildi. Olayın ardından gözaltına alınan O.G., ifadesinde, damadıyla anlaşamadıklarını belirterek, “Bugün geldiğinde, ‘Dün ne yediniz?’ diye sordu. Balık yediğimizi öğrenince, ‘Parasını kim verdi?’ diye ikinci bir soru daha sordu. ‘Eşin verdi’ deyince, ‘Hep aç geziyorsunuz. Adam olamadınız’ diyerek hakaret etti. Tartıştık, sinirlenip tabancayla vurdum” dedi.

Haberin Devamı

O.G.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

KUCAĞINDA ÇOCUĞU VARKEN VURMUŞ

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, tartıştığı kayınpederi tarafından tabancayla başından vurulan Dahiliye Uzmanı Dr. Ercan Koçoğlu'nun eşi Gökben Koçoğlu, polisteki ifadesinde, “Babam sabahleyin bir garipti. ‘Kocan gelecek mi?’ diye sordu.

Sonra da kapının önünde silahını da alarak beklemeye başladı. sorduğumda, ‘Arkadaşımla balığa gideceğim, onu bekliyorum’ diye cevap vermişti” dediği öğrenildi. Görgü tanıkları ise Dr. Koçoğlu'nun kapının önünde çocuğunu kucağına aldığı sırada vurulduğunu anlattı.

Öte yandan O.G.'nin olayda kullandığı çek yapımı 7.65 milimetre çapındaki ruhsatsız tabanca balistik incelemeye gönderildi.

(DHA)