Türkiye (Son Dakika) Kucağındaki bebekle cep telefonu çaldı

Kucağındaki bebekle cep telefonu çaldı

Paylaş
Kucağındaki bebekle cep telefonu çaldı

Aile gibi davranarak cep telefonu dükkanına giren hırsızlar, çalışanlardan birinin telefonunu çaldı. Kadın hırsızın şüphe çekmemek için kucağındaki çocuğu kullanması dikkat çekti

Dün akşam saatlerinde meydana gelen ve güvenlik kameralarına yansıyan olayda, aileymiş gibi davranan hırsızlar mağazaya giriyor. Kucağında bebek olan kadın ve erkek, çalışanlarda şüphe uyandırmıyor. Hırsızlardan erkek olanı telefonlarla ilgili sorular sorarak çalışanları oyalıyor. Kucağında bebek olan kadın ise işyerindeki kasa bölümüne yöneliyor.

Haberin Devamı

Erkek şüpheli, telefonlar ile ilgili sorular sorarak çalışanları masadan uzaklaştırmayı deniyor. Bu sırada kucağında bebek olan kadın ise, sürekli kasa bölümüne yöneliyor. Ancak müşterilerin ve çalışanların gelmesi nedeniyle hırsızlık girişimi yarım kalıyor. Erkek şüpheli, mağazada kimsenin olmadığı bir sırada iki kadın çalışanı telefonları göstermek için reyonlara çağırıyor. Bu sırada kucağında bebek olan kadın ise, elini masaya uzatarak çalışanın yaklaşık 450 lira olan telefonunu bir çırpıda alıyor.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer6672","6672","201201","6672-4.jpg");

Telefonu alan kadın, erkek arkadaşının yanına giderek, kasadan uzaklaşıyor. Çalışanların herhangi bir şeyden şüphelenmemesi üzerine, hırsızlar koşar adımlarla mağazadan uzaklaşıyor. Hırsızlığı yapan kişilerden hiç şüphelenmediklerini dile getiren mağaza çalışanı, 'Biz kadının kucağında bebek olduğu için hiç şüphelenmedik. Erkek olan sürekli bizi oyaladı. Kucağında bebek olan kadın ise telefonu çalarak koluna saklamış. Biz olaydan sonra telefonu aradık ama cevap veren olmadı. Kameraları inceleyince hırsızlık yapanları gördük' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

DHA