Gündem Küçük Berat'ın inanılmaz yürüyüşü

Küçük Berat'ın inanılmaz yürüyüşü

Paylaş
Küçük Berat'ın inanılmaz yürüyüşü

Şile'de kaybolduktan 28 saat sonra bir ormanda bulunan 3 yaşındaki Berat'ın kayıp olduğu sırada izlediği rota görenleri şaşırtıyor

Şile'nin Oruçoğlu köyüne annesi ile birlikte gelen 3 yaşındaki Berat Coşkun, önceki gün kaybolmuştu. Yaklaşık 28 saat sonra bulunan Berat’ın Oruçoğlu Köyü’nden Akpınar mevkine kadar yürüdüğü ortaya çıktı.

Bu mesafenin kuş uçuşu uzaklığı tam 2.9 kilometre üstelilk tamamen ormanla kaplı tek bir yerleşimin bile olmadığı bir alan. 170 metre yükseklikte korulu Oruçbeyli Köyü'nden kaybolan Berat’ın bulunduğu yerin yüksekliği 122 metre. Ancak iki nokta arasında zaman zaman 200 metreyi aşan yükseltili bölgeler var.

>> KÜÇÜK BERAT ORMANDA BULUNDU

Haberin Devamı

Küçük Berat’ı uzun aramalardan sonra bulan AKUT ekibinde görevli Selçuk Yeniçeri ise "Bölgeyi çizip ekiplere ayrılarak aramalara başladık. Arama gruplarında askerler ve sivil savunma ekipleri vardı. Öğlene kadar sonuç alamadık öğleden sonra bölgeyi genişlettik. İkinci aramada bölgede çocuğun elbiselerine ulaştık ve birebir uyuştuğunu gördük. Patika yol üzerinde çamurlu bir alanda elbiseler bulundu" dedi.

Sinan BİLGİLİ-Ramazan ALMAÇAYIR/İSTANBUL, (DHA)

İŞTE BERAT'IN İZLEDİĞİ ROTA:

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3955","3955","201011","3955-1.jpg");