Gündem Küçük Emrah'tan kötü haber geldi

Küçük Emrah'tan kötü haber geldi

Paylaş
Küçük Emrah'tan kötü haber geldi

2 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Emrah'ın dere kenarında cesedi bulundu

Kars'ın Kağızman ilçesinde iki günden beri kayıp olduğu için aranan zihinsel engelli 8 yaşındaki Emrah Namal'ın derede boğulduğu ortaya çıktı.

Kümbet Mahallesinde çobanlık yapan Nafiye ve Yahya Namal çiftinin sağır, dilsiz ve zeka özürlü ortanca çocukları Emrah Namal, 8 Nisan günü kayboldu. Üç çocuk annesi Nafiye Namal, bakkala götürdüğü oğlu Emrah'a parası yetişmediği için sadece bisküvi aldı. Meyve suyu isteyen Emrah, bunun üzerine annesine kızarak uzaklaştı. Akşama kadar eve dönmeyen Emrah'ın durumundan endişe duyan aile, durumu polise bildirdi. Nafiye Namal, "Emrah kışın da kaybolmuştu ama bulmuştuk. Zaten Emrah'ın tedavisi vardı. Maddi imkansızlık yüzünden tedaviyi tamamlayamadık" diye konuştu.

Polislerle birlikte çocuğunu arayan Yahya Namal, diğer iki çocuğunun da sağır ve dilsiz olduklarını bildirdi. Emrah'ı bulmak için sürdürülen çalışmalar bugün (10 nisan) evlerine üç kilometre uzaklıktaki dere kenarında sona erdi. Suya düştüğü ve boğulduğu belirlenen Emrah'ın cesedi, dere kenarında bulundu. Emrah'ın ölüm olayı ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.