Gündem Küçük İrem kalbine yenildi

Küçük İrem kalbine yenildi

Paylaş
Küçük İrem kalbine yenildi

Kastamonu'da evlerinde ablasıyla top oynayan 10 yaşındaki İrem Köse, aniden rahatsızlanarak yere yığıldıktan sonra hastaneye kaldırılırken yolda öldü

Kalp krizi geçirdiğisanılan küçük kızın kesin ölüm snedeni otopsi raporuyla netlik kazanacak. Kastamonu’nun Kuzeykent Mahallesi’ndeki evlerinde ablası Dilara ile top oynayan ilköğretim okulu 5’inci sınıf öğrencisi İrem Köse, aniden rahatsızlanarak yere yığıldı.

Evde bulunan yakınları tarafından çağrılan ambulansla Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılmak istenen İrem, yolda yaşamını yitirdi.

İlk incelemede kalp krizi geçirdiği tahmin edilen İrem’in cenezasi, Ankara Adli Tıp Kurumu’na yapılan otopsinin ardından memleketi Tosya'da toprağa verildi.

Hatice ve Sefer Köse çiftinin 2 kız çocuğundan küçüğü olan İrem’in ani ölümü, başta ailesi olmak üzere arkadaşları, yakınları ve komşularını üzüntüye boğdu.

İrem Köse'nin, öğrenim gördüğü Kuzeykent İlköğretim Okulu 4- B sınıfını ‘teşekkür belgesi’ alarak tamamladığı, bu yıl 5'inci sınıfta okumaya hazırlandığı belirtildi.

Turan KURT/KASTAMONU (DHA)