Gündem Küçük kızları pazarlayan şarkıcı

Küçük kızları pazarlayan şarkıcı

Paylaş
Küçük kızları pazarlayan şarkıcı

Adana'da yaşı küçük kızları erkeklere pazarladıkları ileri sürülen yöresel şarkıcı 46 yaşındaki R.N. ve kuaför eşi 40 yaşındaki Ş.N. hakkında, dava açıldı

Evini terk edince ailesinin kayıp başvurusu yaptığı L.A., kaybolduktan 6 ay sonra 14 Kasım 2009’da evine döndü. Ailenin ‘Kızımız döndü’ diye haber verdiği polisin ifadesine başvurduğu L.A., kuaför çırağı olarak yanında çalıştığı Ş.N.’nin, eşi R.N. ile birlikte bazı vaatlerle kendisini kandırıp fuhuş yaptırdıklarını öne sürdü.

L.A.’ya 2007’den olayın ortaya çıktığı tarihe kadar fuhuş yaptırdıkları öne sürülen şarkıcı ve eşinin yanı sıra, kızı pazarladıkları iddia edilen N.T. (32) ve B.D. (34) de tutuklandı. R.N. ve Ş.N. hakkında, ‘Çocukları fuhuşa teşvik etmek, yaptırmak ve aracılık ettirmek’ suçundan 15’er yıla kadar, diğer iki sanık hakkında 10’ar yıla kadar hapis cezası istendi.

"SANA ZENGİN MÜŞTERİ BULUR"

L.A., polisteki ifadesinde başından geçenleri şöyle anlatmıştı: “2007’nin kış mevsiminde işten çıkıp halamın evine giderken, Sarıçam Deresi civarında tenha bir yerde 2 erkek, bıçak çekerek bana tecavüz etti. Bu olayı kuaförde birlikte çalıştığım Ö.D.’ye anlattım.

O da işyeri sahibi Ş.N.’ye söylemiş. Bunun üzerine Ş.N. bana ‘İstersen kızlığını diktiririm. İstersen seni evlendiririm de. Yine istersen R. abin, sana zengin müşteriler bulur. Onlarla yemek yer birlikte olursan çok para kazanırsın’ dedi. Ayrıca Ö.D.’nin de bu şekilde çalıştığını söyledi.

Sonra R.N., Ö.D. ile bizi Seyhan Oteli’ne götürdü. İsmini bilmediğimiz erkeklerle beraber olduk. Aldığı paranın bir kısmını da bize verdi.

Bir süre de Toros Mahallesi’nde bulunan ve adının N. olduğunu bildiğim kadının evinde çalıştık. R.N. erkekleri buraya getiriyordu.” Zanlılar ise suçlamaları kabul etmeyip, iftira atıldığını öne sürmüştü.

Mehmet KAYMAK/ADANA (DHA)