Spor 'Küçük kızlarla beraber oluyormuşum'

'Küçük kızlarla beraber oluyormuşum'

Paylaş
'Küçük kızlarla beraber oluyormuşum'

Galatasaray Başkanı, “Uzakdoğuda küçük kızlarla beraber oluyormuşum. Adnan Sezgin'le de, Rusya'da alem yapmışız. Bunları kanıtlasınlar” dedi

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, NTV’de katıldığı % 100 Futbol programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Başkan Adnan Polat şunları söyledi:

- Benim için bir insanın olabileceği en şerefli mevki Galatasaray başkanlığıdır. Ama bu kadar önemli bir noktada olmanın da sıkıntıları var. Sürdürülebilir mali ve idari bakımdan sağlam bir bünyeye sahip olmanız gerek. 4 sene öncesinden bahsediyoruz.
Yapısal değişime gitmek lazım. Tünelin içinde zifiri karanlık vardı. Sonra tünelin içinde bir ışık görüyoruz dedim. 8 ay önce güneş ışığını görüyoruz ifadesini kullandım. Bugün Galatasaray tünelden çıkmıştır.

Riva ikinci projemiz. Yarın inşaata başlamak istesek başlarız. Değeri 200-250 milyon dolar. Üçüncü projemiz ise stat. Her yıl stattan Fenerbahçe 30 milyon dolar fazla gelir sağlıyordu. Buna rağmen bizden fazla şampiyonluk elde edemediler.

- Galatasaray sadece spor kulübü değil. 25 milyon kişilik ailenin vitrindeki yüzü futbol takımı. Önce binanın temellerini sağlamlaştıralım. Ondan sonra montajını yapalım. Bu sene kötü başlamamıza rağmen iyi bitireceğimize inanıyorum.

-Seçimler bittikten sonra benim ve yönetim aleyhinde kampanya var. Bu kampanyanın ilk başlangıcı aslında seçimlerden 8 ay önce çıkan bir haberle başladı. Beni Mesut Yılmaz aradı “X gazetede çıkan haberi gördün mü” dedi.
Haberde güya uzakdoğuya gidiyormuşum ve küçük kızlarla beraber oluyormuşum. Bununla ilgili kasette Mesut Yılmaz’da varmış. Mesut Bey’in bildiği bu sır karşısında kumar borcunu ödüyormuşum. Uzakdoğuya iki kere gittim ama ailem ve eşimle beraber.

- Yazıyla ve şifahen Rusya’daki olaydan bahsediyorlar sonra. Aziz bey bana dedi ki, itham edilen şeylerle ilgili beni de bulaştırmışlar. Aziz Bey de benim sırrımı yakalamış! O tarihlerde (1992-93) Rusya’ya gitmişiz. Sportak Moskova maçına kafile olarak gitmiştik.
Takımla beraber kalırdık. Bir de S.Moskovalı Onopko’nun transferi için gitmiştik ve alamamıştık. İddiaya göre Adnan Sezgin’le gitmişiz ve kral dairesini kapatmışız. Odada kızlar ve masanın üstünde ağzına kadar uyuşturucu varmış.
Ahmet Çakar ve Hıncal Uluç bunu dile getirmiş. Aziz Beyi ilgilendiren taraf ne? Aziz Bey de bana ‘Seni uyuşturucu müptelası, beni de şantajcı olarak nilelendireceklerdi?’ dedi.
Adnan Polat’a, Adnan Sezgin’e mahkum eden sırrı biliyorlarsa açıklasınlar. Adnan Sezgin, Galatasaray’a zarar verecek bir insan olsa bir dakika tutmam

- Rijkaard sezon sonuna kadar bizimle. Mayısta ve nisanda sonuç ne olursa olsun sözleşmesinin uzatılmasını teklif edeceğim. Rijkaard ile yönetim ve oyuncular arasında sorun yok. Son 15 günde hocamızda 5 kez toplantı yaptım.

-Şampiyonluktaki tek rakibimiz Fenerbahçe olur.

Haberin Devamı