Magazin 'Küçük Sırlar'a büyük ambargo

'Küçük Sırlar'a büyük ambargo

Paylaş
'Küçük Sırlar'a büyük ambargo

'Küçük Sırlar'a büyük ambargo

Çekimlerin yapıldığı İstanbul Erkek Lisesi yönetimi, öğrencilerin uygunsuz sahnelerinden rahatsız oldu Dünyayı kasıp kavuran Gossip Girl'ün yerli versiyonu 'Küçük Sırlar' dizisi gelen tepkiler üzerine büyük şok yaşadı.

Haberin Devamı

Miliyet'in haberine göre; pırıltılı mekanlar, en lüks arabalar, en güzel kıyafetler, en bakımlı insanlar… Kimsenin göründüğü gibi olmadığı bir yerde yaşayan gençlerin hayat tarzlarını konu alan diziye çekimlerin yapıldığı İstanbul Erkek Lisesi'nden veto geldi. Sinem Kobal ile Burak Özçivit'in başrollerini paylaştığı dizi bazı sahnelerinin gençlere kötü örnek olduğu gerekçesiyle tepki çekmeye başladı.

Dizide kız öğrencilerin mini etek giyinmesi, sürekli alkol ve uyuşturucu gibi konuların işlenmesi çekimlerin yapıldığı İstanbul Erkek Lisesi'nin yönetimini rahatsız etti. Yapım şirketine bu rahatsızlığını bildiren okul yönetimi artık çekimlerin İstanbul Erkek Lisesi'nde yapılmasını istemediklerini açıkladı. Bunun üzerine harekete geçen yapım şirketi, kalan çekimleri Mimar Sinan Üniversitesi'nde yapabilmek için kolları sıvadı.

Haberin Devamı