Dr. Haydar Dümen Kullanmayı bilmek gerek!
HABERİ PAYLAŞ

Kullanmayı bilmek gerek!

Haberin Devamı

Erkeklerin cinsel organlarının boyları ilgili sorunları bitmiyor. Kimi büyük diye, kimi de küçük diye isyanda! Ama kadını düşünen, ona fikrini soran yok. Beyler, önemli olan boyu değil. Siz yeter ki kullanmasını bilin, sadece kendinizi düşünüp bencillik etmeyin.

BÖYLE SORU YOK!

Cinsel ilişkiden korkuyorum


32 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Evlenmek üzereyim. Nasıl olacak bilmiyorum ve korkuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, iş başa düşünce kişinin aklı başına gelirmiş. Yani 10 yıldır organla baş başa, zahmetsiz, nazsız, onun isteğine uyarak, zamanlı ya da zamansız eylemlerle durumu idare ettin. Bu yol nereye gider diye düşünmedin? Korkun niye? Kadının, organı koparıp yutmayacak ki!!! İlk gece sorunları yaşayabilirsin.

Daha oyunun başında organın nazlanması, eyleme katılmamasıyla da karşılaşabilirsin. Ne gam! O gün olmazsa 10-20 gün sonra olur. Yani panikleyip sinirlenmezsen organ kendi yolunu daha kolay bulur. Belki ilişkiden zevk almayabilirsin. Acemilikten pek çok erkeğin başına bunlar gelebilir. Ayrıca eşinin de bazı tedirginlikleri ortaya çıkabilir. Üzülme, telaş etme, yarısı senden, yarısı eşinden, geri kalanı bizden çözülür.

Sevgilimin hiç desteği yok, neden?

Kız arkadaşım aseksüel olduğunu iddia ediyor. Hiçbir şekilde cinsel istek duymuyor. Bunun bir tedavisi bir yöntemi var mı?

CEVAP

Diyelim ki tedavisi var değerli okurum. Sana ne! Tedavi deyince akla doktor gelir. Alıp götürecek misin? Yapılan öneri ve yardımları ya da masrafları sen mi üstleneceksin? Bunun için bir gece ya da nice geceler birlikte olmanız gerekiyorsa ne yapacak ve de bu işleme neden burnunu sokacaksın? Kendin ve kızın yaşını yazmamışsın. Doktora elinden tutarak mı ya da telefonla randevu alarak mı götüreceksin? Üstelik kız için aseksüel diyorsun. Bırak onu da evlendiği kocası düşünsün!

Eğer evleneceksen, şansa zar atarsın. Sorun devam ediyorsa hemen bize mail atarsın. Bu olay ayrıca kızdan çok sana, senin tekniğine ve de manipülasyonlarına kaldığı için hem öğrenir hem öğretirsin.

Benim uçak kalkış yapıyor ama...

56 yaşındayım, artık benim uçak pistten kalkış yapıyor ama çok sürmeden hemen inmek zorunda kalıyor. Hanım mutsuz, ben üzgün. Ne olacak?

CEVAP

Olacak olanlar açık, teşhis de kendini bağıra bağıra belli ediyor. Değerli okurum, geriye ne kalıyor? Uzmanın dediğini yapmak. Olayın organa gelen damarlarda ya tıkanıklık ya da dönüş yolundaki vanadaki kanı tutamasıdır. Sanki senden şeker yüksekliği kokusu da burnuma geliyor. Teşhis tamam, iş tedaviye kaldı.

Bu damarların ölçülmesi şart, bu da hastanelerde yapılır. Bir bozukluk varsa ilaçlar pek işe yaramaz. Ne kadar yutarsan yut organ oturduğu koltuktan kalkmaz! Tedavinin sonraki bölümünü yapılan tetkik belirler. Belki bir operasyon da gerekebilir. Yani kısaca renkli penil dopleri yaptır. Sonucunu bize ulaştır, gerisi bize kalsın.

Sevişmek yararlı mı yoksa zararlı mı?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişiyoruz. Bu durum yararlı mı, zararlı mı?

CEVAP

Ne yararı olur ne zararı olur değerli okurum. Kendi terazinde tart. Biraz da keyfine bak. Senin içini şu anda bilemem. Ama bu kadar ince hesapla da seninle bir pazarlığa giremem.

Nasıl büyütebilirim?

21 yaşındayım. Penisim 13 santim. Doğal yolla nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Büyütemezsin çocuğum. Bu sana yeter. Hiç merak etme, eşine de yeter. Yeter ki ne yeter. Ama kullanmasını bilirsen yeter.

İlişkide kan geliyor

25 yaşında kadınım, 3 aylık evliyim. Cinsel ilişki sırasında bazen kan geliyor ve acı hissediyorum. Bu durum beni ve eşimi rahatsız ediyor. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, idrar tahlili yaptır. Bir jinekoloğ kontrolü gerekiyor. Araştırsınlar bakalım. Sonrasını düşünürüz.

Küçültmek mümkün mü?

20 yaşındayım. Çok ilişkiye girdim ama cinsel organım büyük olduğu için bütün kızlar şikayetçi. Kız arkadaşım bana sürekli “Cinsel organını küçülttür” diyor. Çünkü acı çekiyormuş. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisini küçültemeyiz. Kız haklı. Geriye bir tek çözüm kalıyor. İlişki devam edecekse ya da evlendiğinde idareli kullan yavrum. Yüzde 50 indirimli olsun.

Hiç orgazm olamadım

24 yaşında kadınım, 5 aylık evliyim. Eşimle birlikte olduğumuzda ben orgazm olamıyorum. O da kendini kötü hissediyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, evliliğin ilk ayları dahası ilk yılları böyledir. Her şey düzelecek. Birbirinizin huyuna ve suyuna gidin. Gerekirse bazı özel bilgiler edinin. Ufkunuz açılsın. Aceleye gerek yok, Yolun başındasınız.

Kızlar benimle ilişkiye girmek istiyor

18 yaşındayım. Cinsel organım 12 santim. Sizce normal mi? Bir de bazı kızlar benimle cinsel ilişkiye girmeyi istiyor. Ama ben penisimin boyuyla dalga geçerler diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, nasıl anlıyorsun kızların seninle yatmak istediğini? Kendinizi nerede ve hangi ülkede sanıyorsunuz? Okulu, işi bıraktınız, seksle eğlence arıyorsunuz. Hadi hemen dersinin başına. Bırak onu kendi haline. Biraz büyü. Bu haliyle bile sana yeter de artar bile.

Neden kanama sürüyor?

22 yaşındayım, kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen kızın kanaması hâlâ devam ediyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, pek korkulacak bir durum yok gibi. Kanama durana kadar cinsel birleşme yapmayın. Ama bir kadın doğum uzmanının da fikrini alsanız iyi olur.

Daha milli olamadım

17 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Daha milli olamadım. Yaşımdan dolayı geneleve giremiyorum. Yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, milli olunca başın göğe mi erecek? Genelevde ne işin var? Mastürbasyonu azalt. Dersine ve işine ona bak. Hele 20 yaşına gel bakalım.

Zar yerinde duruyor mu?

21 yaşındaki arkadaşım adet döneminde üzerinde elbiseler varken ilişkiye girmiş. Canı çok yanmış. Açık renkte kan görmüş. Kızlığı bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşından gelen kan zardan değil. Cinsel organın iç yüzeyindeki nazik dokularından gelmiş olabilir. Selam söyle, üzülmesin. Zar yerinde duruyor.

Hemen akıntı geliyor

26 yaşındayım. Ne zaman kız arkadaşımla telefonda konuşsam penisim sertleşiyor, akıntı geliyor. Bu zevk suyu mu yoksa meni mi? Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, gelen zevk suyudur, olumsuz anlamı yok. Cinsel coşkudur ve gençlerde görülür. İşin doğası böyle. Ne yapalım, her şey zamanla yerine oturacak. Sen kafana takma. Ama kendini birazcık frenlemeyi de öğren.

Faydasını göremiyorum

24 yaşındayım. Penisimin normalden büyük olduğunu düşünüyorum ama erken boşalma sorunum var. Seksten zevk alamaz oldum. Penisimin büyüklüğünden faydalanamıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, daha ne istiyorsun? Kaymaklı ekmek kadafıyının kaymağı mı az geldi? Yoksa saçma bir düşünce aklını peynir ekmekle mi yedi?

GÜNÜN SÖZÜ

Kandan fayda uman umutlar daima çürük yumurta yumurtlar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder