Kültür - Sanat Resident Evil: Son Bölüm filminin fragmanı yayınlandı
Paylaş
Resident Evil: Son Bölüm filminin fragmanı yayınlandı

“Resident Evil: Son Bölüm” Capcom’ın muazzam başarı kazanmış son derece başarılı film serisinin altıncı ve son filmi.

Seri bugüne dek dünya çapında toplamda 1 milyar doların üzerinde hasılat yaparak, gelmiş geçmiş en başarılı video oyunu sinema uyarlaması oldu.

Filmin başrolünde her zaman olduğu gibi Milla Jovovich var. Yazar, yönetmen ve yapımcı Paul W.S. Anderson, serinin deneyimli ismi olarak yönetmen koltuğuna geri döndü. Uzun zamandır birlikte çalıştığı yapımcılar Jeremy Bolt, Robert Kulzer ve Samuel Hadida ona yine yapıcı olarak eşlik etti. Martin Moszkowicz ve Victor Hadida filmin yönetici yapımcılığını üstlendi.



Son Bölüm”de, Raccoon City’deki T-virüsünün ikonik kökenlerine geri döner ve burada bulaşıcı hastalığı toptan yok etmeye çalışır. “Resident Evil: Retribution”da Washington D.C.’deki ezici yenilgiden ve kendi kişisel ordusunun dağılmasının ardından, insanlığı Umbrella Corporation’ın planının son adımından kurtarması için kendisine son bir şans verilir. Raccoon City’ye vardığında, Alice hayatta kalmış yeni bir grupla irtibat kurar: Zombi kıyametine direnen son gruplardan biridir bu. Hayatta kalmış bu yeni kişiler arasında serinin favorilerinden Claire Redfield (Ali Larter) de vardır.

RESIDENT EVIL: SON BÖLÜM (RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER) 24 Şubat’ta 2D, 3D, Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı seçenekleriyle sinemalarda.


Haberin Devamı