Spor Kulübün doktoruydu, başkanı oldu

Kulübün doktoruydu, başkanı oldu

Paylaş
Kulübün doktoruydu, başkanı oldu

PTT 1'inci Futbol Ligi'nde mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor'un olağanüstü kongresinde 6 yıldır kulüp doktoru olarak görev yapan Oktay Semih Koçyiğit kulüp başkanı seçildi

TKİ Tavşanlı Linyitspor’un Kulüp Başkanı Zafer Atalay, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti. Başkanın istifasının ardından olağanüstü kongre kararı alındı. Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesinde bulunan Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesi sosyal tesislerinde yapılan TKİ Tavşanlı Linyitspor’un olağanüstü kongresine kulüp doktoru Oktay Semih Koçyiğit’in hazırladığı tek liste ile seçimlere gidildi.

Haberin Devamı

Kongreye katılan 60 delegenin tamamının oyunu alan Dr.Oktay Semih Koçyiğit, TKİ Tavşanlı Linyitspor’un kulüp başkanı oldu. Dr.Koçyiğit’in hazırladığı listede Ali Benli, Şenol Karagöz, Bilal Gül, M. Özgür Ergöçmen, Ümit Yaşar Kaleli, Kürşat Tabak, Kenan Ayaz ve Osman Uzuner yönetim kurulu üyeliğine getirildi. TKİ Tavşanlı Linyitspor’un 6 yıldan buyana kulüp doktorluğunu yapan yeni başkan Dr.Oktay Semih Koçyiğit, kulübün maddi sorunlarının olduğunu belirtti.

Sorunları aşmak için çaba göstereceklerini belirten Koçyiğit, "Devre arasından sonra bütçemizi ve hesaplarımızı gözden geçirerek yapılabileceğin en iyisini yapmak istiyoruz. Hedeflediğimiz ilk yarı puanlarını alırsak elimiz kolumuz rahat edecek ve istediğimiz oluşumu sağlayabileceğiz. Kötü bir takım değiliz ancak eksiklerimiz belli ve kaybettiğimiz motivasyonlar var. Tabi en kısa laf da, önü laf sonu para. Bu çarkı döndürmek için biliyoruz ki şu an mevcut topçularımızın da epeyce uzun zamandır para almadığını biliyoruz. Bunların da gerçek performanslarını oluşturmak için nasıl bir kaynak bulacağımızı ve devre arası yeniliklerle yeni bir döneme başlayacağımıza inanıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Başkan Koçyiğit, maddi sıkıntılar nedeniyle kulübe kendisinin yerine yeni bir doktor arayışında olmayacaklarını, hem kulüp başkanı hem de kulüp doktoru olarak görevini sürdüreceğini söyledi.

DHA