Spor Kulüpler Birliği'nden yabancı futbolcu ve VAR açıklaması

Kulüpler Birliği'nden yabancı futbolcu ve VAR açıklaması

Paylaş
Kulüpler Birliği'nden yabancı futbolcu ve VAR açıklaması

Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek, video hakem uygulamasının gelecek sezon uygulamaya geçeceğini, mevcut yabancı sayısının da 2019 sezonu sonuna kadar devam edeceğini açıkladı.

Kulüpler Birliği Vakfı, bugün gerçekleştirilen toplantıyla gündemdeki bazı konulara açıklık getirdi. Vakfın Başkanı Dursun Özbek, başkanlar arasında yapılan toplantının ardından basın mensuplarının karşısına geçerek görüşmenin içeriğine dair açıklamalarda bulundu. Özbek, Video Hakem Uygulaması(VAR) ve yabancı futbolcu sayısına ilişkin alınan kararları duyurdu.

"VAR GELECEK SEZON"


"Video Hakem Uygulaması'nın çalışmaları gelecek sezona kadar hazır hale getirelecek ve önümüzdeki yıldan itibaren bu uygulama hayata geçirilecek"

"YABANCI SAYISINDA ŞU AN DEĞİŞİKLİK YOK"


"Yabancı futbolcu sayısına ilişkin Sayın Cumhurbaşkanımızın bir takım açıklamaları olmuştu. Biz de içinde bulunulan durumu göz önüne alarak, mevcut yabancı futbolcu sayısının 2019 sezonu sonuna kadar değişmemesine karar verdik. Tabi ki bu konuyla ilgili gerekli çalışmaların yapılması ve ileride ne olacağına karar verilmesi gerekli."

Haberin Devamı