Spor Kulüpler de Aydınlar'ı destekliyor

Kulüpler de Aydınlar'ı destekliyor

Paylaş
Kulüpler de Aydınlar'ı destekliyor

Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı seçiminde Mehmet Ali Aydınlar'ı destekleme kararı aldı

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Ali Aydınlar’ın başkan adaylığını oy birliğiyle destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı başkan Aziz Yıldırım yönetiminde Astoria Alışveriş Merkezi’ndeki vakfın ofisinde gerçekleştirildi. Toplantıya Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve yönetici Ali Dürüst, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’in yanı sıra diğer kulüplerin başkanları katıldı.

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Feridun Tankut kulübün genel kurulu olması nedeniyle katılmazken, bugün gözaltına alınan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı da toplantıda yer almadı.

Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar ile birlikte hareket etme kararı alan ve başkan adaylığından vazgeçen Göksel Gümüşdağ’a Kulüpler Birliği Vakfı’ndaki hizmetlerinden dolayı bir plaket verdi.

YILDIRIM: OYBİRLİĞİYLE AYDINLAR’I DESTEKLEME KARARI ALDIK

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım, yaptıkları toplantı sonunda başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar’ı oybirliğiyle destekleme kararı aldıklarını söyledi.

Yıldırım, toplantı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek seçimler öncesi birlik olarak bugün toplanacaklarını daha önce ifade ettiklerini belirterek, "Daha önce bu toplantıda başkan adaylarını dinleyeceğimizi, ona göre de Kulüpler Birliği Vakfı’nın düşüncesini kamuoyuna açıklayacağımızı söylemiştik.

Bugüne kadar sadece Mehmet Ali Aydınlar başkanlığa aday olduğunu belirtti ve bugün kendisini davet ettik. Davete geldiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Tüm kulüpler huzurunda gelecekle ilgili yapacaklarını anlattı" diye konuştu.

Kulüpler olarak kendisini destekleme konusunda hemfikir olduklarını anlatan Aziz Yıldırım, "Bu karar oybirliğiyle alınmıştır. Bundan sonra diğer kulüplerin de desteğini isteyecektir. Biz Kulüpler Birliği Vakfı olarak kendisine destek vereceğiz. Türk futboluna gereken her şeyi yapacağına inancımızdan dolayı hayırlı olmasını diliyoruz. Allah yolunu açık etsin" dedi.

Başkan Yıldırım, bugün gözaltına alınan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’ya da geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Kulüpler Birliği Vakfı olarak süreci takip ediyoruz. İnşallah en kısa sürede aramızda olur" diye konuştu.

Haberin Devamı