Gündem Kundakçılar hortladı!

Kundakçılar hortladı!

Paylaş
Kundakçılar hortladı!

İstanbul'da kundakçılar uzun bir aradan sonra yeniden ortaya çıktı

Güngören'de park halindeki 3 otomobille, Bahçelievler'de bir market, gece yarısı kundaklandı. Marketi kundakladıkları şüphesiyle 4 kişi gözaltına alındı

Güngören'de park halindeki 3 otomobil, görgü şahitlerinin anlatımına göre, 16 yaşlarındaki iki kişi tarafından kundaklandı. Gençosman Mahallesinde, saat 23:00 sularında yaşanan olayda, kundakcılar kaçarak izlerini kaybettirdi. Çevredeki vatandaşların fark etmesiyle kundaklanan otomobillerdeki yangın, itfaiye ve vatandaşların müdahalesiyle yardımıyla kısa sürede söndürüldü.

Araçlarda maddi hasar oluşurken, görgü şahitlerinin verdiği bilgiye göre, yaşları 16 civarında olan iki kundakçı genç, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Polis kundakçıları yakalayabilmek için araçlar üzerinde inceleme yaparken, çevrede aramalara da başlandı.

Haberin Devamı

4'Ü YAKALANDI

Aynı saatlerde Bahçelievler Kocasinan'da bir market kundaklandı. 6 kişi oldukları tespit edilen kundakçılar, polis ekipleri tarafından takibe alındı.Polisin aramaları sürerken Bahçelievler'in bir başka noktasında bir minibüs atılan molotof kokteyleri yüzünden tamamen yandı. Minibüsteki yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Tamamen yanan minibüs kullanılamaz hale geldi.

Kundaklama zanlılarından 4'ünün yakalandığı öğrenilirken, kaçan iki kişinin yakalanabilmesi için çalışmalar sürüyor.

DHA