Osman Şenher Kupa gitti
HABERİ PAYLAŞ

Galatasaray talihsiz günler yaşıyor. Hedef üç kupaydı. Biri gitti, geriye UEFA Avrupa Kupası ve Süper Lig kaldı. Bu tempoda, bu stresle Atletico Madrid maçı da çok zor geçecek. Dilerim Galatasaray elenmez, ama futbolcular tempolarını yükseltmezlerse, teknik direktör Rijkaard kumar oynamaya devam ederse geriye kalır Süper Lig. Sakatlar bir an önce düzelip takıma katılmazlarsa Galatasaray için bu sezon da hüsran olur. Dün gece Antalyaspor’un bir tek kozu vardı; o da Necati Ateş...

Frank Rijkaard’ın bu futbolcu için tedbir alması lazımdı. Necati’yi kıpırdatmaması gerekirdi. Demek ki onun da basireti bağlandı. Necati iki gol atarak, eski takımı dev Galatasaray’ı kupa dışında bıraktı. Caner Galatasaray’ın hücumdaki en büyük kozu. Hollandalı çalıştırıcı bu futbolcuyu sol bekte oynatmaya devam eder, Dos Sontos’ta ısrar ederse çok yakında taraftar da isyan etmeye başlayacak. Ben takımın içinde birlik beraberlik olduğuna da inanmıyorum. Galatasaray’da yardımlaşma, bütünlük kalmamış. Dilerim bir an önce toparlanırlar.

Haberin Devamı

Antalyaspor’a gelince. Teknik direktör Mehmet Özdilik’i kutlamak gerekir. , Djiehoua, Tita, Jedinak ve Ali Zitouni gibi dört yabancısı olmadığı halde Galatasaray’ı elediler. Bu büyük bir olay. Necati için bir tek sözüm var; şu an için Türkiye’nin en formda hücumcusu. Galataasray bu futbolcuyu bırakmakla çok büyük hata etmiş. Göndermemeleri gerekirdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder