Gündem Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ne zaman?

Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ne zaman?

Paylaş
Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ne zaman?

Kurban Bayramı yaklaşırken yaklaşık 12 milyon emeklinin aklında ise tek bir soru var, o da Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?

24 Haziran seçimleri öncesi eski Başbakan Binali Yıldırım 12 milyon emekliye müjde vererek Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda 1000'er lira ikramiye dağıtılacağını açıklamıştı. Emekliler ilk ikramiyelerini Ramazan Bayramı'ndan bir hafta önce aldılar. Şimdi gözler Kurban Bayramı'nda yatacak olan ikramiye çevrildi. Emekliler, bayram yaklaşırken "Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?" sorusunu soruyorlar.

Haberin Devamı

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı'na adım adım yaklaşılırken vatandaşlar tam tarihi merak ederek "Kurban Bayramı ne zaman?" sorusunu soruyorlar. Kurban Bayramı arefe günü 20 Ağustos Pazartesi gününe denk gelirken, 1. gün 21 Ağustos Salı, 2. gün 22 Ağustos Çarşamba, 3. gün 23 Ağustos Perşembe ve son olarak 4. gün 24 Ağustos Cuma gününe denk geliyor.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Bu yıl ilk kez Ramazan ayında emeklilere 1000'er lira ikramiye verildi. Şimdi gözler Kurban Bayramı'nda verilecek olan ikramiyelere geldi. Emeklilere verilen ikramiye bayramdan bir hafta önce verilmişti. Kurban Bayramı bu yıl ağustos ayının 21'inde kutlanacak. Bayram ikramiyelerinin ise 14'ünde yatması bekleniyor.

Haberin Devamı