Gündem Kurban Bayramı ne zaman? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı ne zaman? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Paylaş
Kurban Bayramı ne zaman? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Temmuz ayını yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Ağustos ayında Kurban Bayramı'nı kutlayacağız. Bu nedenle Müslüman vatandaşlar, büyük bir sabırsızlıkla bayramı beklerken emekliler de bayram öncesi yatacak ikramiye için heyecanlılar. Peki Kurban bayramı ne zaman? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Her dini bayram öncesi olduğu gibi Müslüman vatandaşların en önemli gündemi "Bayram ne zaman?" konusu oluyor. Kurban Bayramı'na adım adım yaklaşırken bir önemli mesele de bayram öncesi emeklilere yatacak olan ikramiye...

Haberin Devamı

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı'na adım adım yaklaşılırken vatandaşlar tam tarihi merak ederek "Kurban Bayramı ne zaman?" sorusunu soruyorlar. Kurban Bayramı arefe günü 20 Ağustos Pazartesi gününe denk gelirken, 1. gün 21 Ağustos Salı, 2. gün 22 Ağustos Çarşamba, 3. gün 23 Ağustos Perşembe ve son olarak 4. gün 24 Ağustos Cuma gününe denk geliyor.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Bu yıl ilk kez Ramazan ayında emeklilere 1000'er lira ikramiye verildi. Şimdi gözler Kurban Bayramı'nda verilecek olan ikramiyelere geldi. Emeklilere verilen ikramiye bayramdan bir hafta önce verilmişti. Kurban Bayramı bu yıl ağustos ayının 21'inde kutlanacak. Bayram ikramiyelerinin ise 14'ünde yatması bekleniyor.

Haberin Devamı