Magazin Kurban olam Acun! Acımızdan ölüyoz

Kurban olam Acun! Acımızdan ölüyoz

Paylaş
Kurban olam Acun! Acımızdan ölüyoz

'Psikolojik detoks' yaşayan Nihat Doğan'ın başı belada ama yılanla değil...

Dominik Cumhuriyeti’ne bağlı bir adada gerçekleştirilen Acun Ilıcalı'nın hazırladığı "Survivor Ünlüler-Gönüllüler" yarışmasına 'Yılan görürsem geri dönerim' şartıyla katılan Nihat Doğan yarışmaya adapte oldu bile.

Survivor'ın son bölümünde Ada Konseyi'nin önüne gelen ünlüler, Nihat Doğan'ın "açık isyanı" ile koptular. Acun Ilıcalı'nın "adada hayat nasıl gidiyor" sözü ile patlayan Nihat Doğan "Açız" diye başladı : -Acımızdan ölüyoruz Acun Abi!... dedi... Bu söz üzerine takım arkadaşları da gülmeye başladı.

NİHAT DOĞAN: SURVIVOR BİZİM NAMUSUMUZ!

"Benim yarışmacılık ruhumda var. Karşımdaki babam da olsa tanımam" diyen Doğan, yarış anında kendini kaybettiğini gözüne perde indiğini söyledi.

Yılanların sokmasından endişe ederken daha ikinci gün bir akrebin soktuğu Nihat Doğan'ın başı 'coconut'la (hindistancevizi) belada. Adını her telaffuzunda "Neydi onun adı..." diyen Doğan, şikayetini şöyle dile getirdi;

'ABİ KUR'AN ÇARPSIN 3 GÜNDÜR, NEYDİ ONUN ADI...'



"Ramazan ayında iftar oluyor orucumuzu açıyoruz. Abi burda sahurda da 'coconut' yiyoruz, iftarı da 'coconut'la açıyoruz. Olta var tamam ama ortada öyle duruyor, süs gibi dikmişsizniz onu oraya. Sonuçta biz de robot değiliz. Psikolojik bir detoks yaşadığımız malum ama el insaf, el insaf be abi. Kur'an çarpsın üç gündür neydi adı 'coconut' yani varya artık 'coconut' kusacağız."

Nihat Doğan, "Eee bu yarışma en dayanıklıların yarışması değil mi arkadaşlar? Adı üstünde 'Survivor'. Survivor ne demek?" diyen Acun Ilıcalı'ya da gladyatör benzetmesiyle cevap verdi:

"Öle de abi diğerleri balık buluyor bilmem ne buluyor, biz ölüme atılmış gibiyiz sanki. Gladyatörlere 'Coconutlar yenildi mi?' 'Yenildi.' 'Hadi savaşın ondan sonra...' der gibi.."

Acun, yarışmacılara bu seferki Survivor'ın diğerinden farkını da söyledi. İşte kimsenin tahmin bile edemeyeceği büyük ödülün verileceği bu Survivor'ın farkı...

2

Haberin Devamı