Gündem Kursiyer, vekil imamı bıçakladı

Kursiyer, vekil imamı bıçakladı

Paylaş
Kursiyer, vekil imamı bıçakladı

Karaman'da Araboğlu Camiin'de görevli vekil imam 24 yaşındaki Enes Kılınç, kursiyer 15 yaşındaki A.A. tarafından sol bacağından bıçaklandı

Arapoğlu Camii'sine kuran öğrenmek için gelen 15 yaşındaki A.A. ve kardeşi 14 yaşındaki M.A., camide imam için ayrılan odaya girerek oyun oynamaya başladı.

Çocukların gürültü yapması üzerine camide vekil imamlık yapan 24 yaşındaki Enes Kılınç müdehale etti. Kılıç, çocukların odadan dışarıya çıkmasını isterken, iddaya göre A.A. imamdan kendilerine kek vermesini istedi.

Her gün çocuklara kek dağıtıldığını bilen Enes Kılınç ise keklerin yerlerini bilmediğini ve caminin imamı geldiği zaman verebileceğini söyledi.

Bunun üzerine sinirlenen 2 kardeş camiden ayrıldı. Çocukların tekrar camiye dönmesi için arkalarından çıkan Enes Kılınç çıkan tartışmada A.A. tarafından sol bacağından bıçaklandı.

A.A. olay yerinden kaçarken, vekil imam Kılıç çağırılan 112 acil servis ambulansı ile Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. A.A. kısa süre sonra polis tarafından gözaltına alındı.

2 kardeşin ailelirinin sorunlu olduğu ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkileri tarafından sürekli takip edildiği belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Serdar ÖZGÜR/KARAMAN (DHA)