Türkiye (Son Dakika) Kurtarılırken ecel terleri döktü

Kurtarılırken ecel terleri döktü

Paylaş
Kurtarılırken ecel terleri döktü

Ayazağa Kemerburgaz Caddesi'nde beton mikseriyle vidanjörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada bacakları sıkışan Erkan Karagel 1,5 saat sonra kurtarılabildi

Ayazağa Kemerburgaz Caddesi’nde meydana gelen kazada Veysi Bakır yönetimindeki beton mikseri kötü hava koşulları ve hız nedeniyle karşı şerite geçerek Erkan Karagel yönetimindeki İSKİ’ye çalışan taşeron şirkete ait vidanjörle kafa kafaya çarpıştı.

Haberin Devamı

Kaza sonucu beton mikseri sürücüsü Veysi Bakır, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye götürüldü.

Vidanjörde bulunan sürücü Erkan Karagel ile yanındaki Gökhan Akarca ise bacaklarının şoför mahallinde sıkışması nedeniyle itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

1,5 SAATTE KURTARILDI

1,5 saat süren kurtarma çalışmaları sırasında Erkan Karagel ecel terleri döktü. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kaza nedeniyle Kemerburgaz Caddesi’nde trafik her iki yönde yaklaşık 3 saat durdu.

Hastanede tedaviye alınan yaralılardan beton mikseri şoförü Veysi Bakır’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Gökhan Akarca ile Erkan Karagel’in ise bacaklarında ciddi kırıkların oluştuğu belirtildi.

Haberin Devamı

Kaza sonucu kapanan cadde araçların çekilmesiyle yeniden trafiğe açıldı.

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,(DHA) AYAZAĞA