Magazin 'Kurtlar değil Tilkiler Vadisi'

'Kurtlar değil Tilkiler Vadisi'

Paylaş
'Kurtlar değil Tilkiler Vadisi'

Nihat Doğan'dan Kurtlar Vadisi'ne Mavi Marmara tepkisi geldi

Kurtlar Vadisi Filistin’in çekimleri kanlı Mavi Marmara baskınını da konu alarak devam ediyor. Filmin bir kısmının yanması üzerine çekimleri tekrarlayan ekip, İskenderun’da Mavi Marmara gemisinde kalabalık figürasyon kadrosuyla baskını gerçekçi biçimde çekmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Ancak Kurtlar Vadisi ekibinin Mavi Marmara baskınını filme almasına Habertürk’ü telefonla arayan Nihat Doğan tepki gösterdi.

Bunun kendi projesi olduğunu ve 3 ay önce basına açıkladığını dile getiren sanatçı, artık işin büyüsünün kaçtığını düşünerek ‘Mavi Marmara-Baskın’ filmini çekmekten vazgeçtiğini söyledi.

Doğan, “Projeye üç aydır hazırlanıyorduk. Onlar Filistin’de geçen bir film çekiyorlardı. Sonra Mavi Marmara baskınını da filmlerine dahil ettiler. Bu bir filmin içinde geçiştirilecek bir konu değildir.

Bu hoş olmadı. Keşke arasalardı, senaryomuzu belki hibe ederdik. Kurt bildiklerimiz tilki çıktı” diye konuştu. “Yaptıkları kanuni olarak doğru olabilir ama etik olarak doğru değil” diyen Nihat Doğan, sözlerine şunları ekledi:

Haberin Devamı

“O gemi bizim için kutsaldı. Onlar da iyi ve başarılı bir ekip. Bu filmden iyi bir gişe çıkaracaklardır. Ama bu meseleyi küçük görmek anlamsız. Üç beş kuruş için değmez.”