Magazin Kurtlar Vadisi eşyaları Mehmetçik için satılacak

Kurtlar Vadisi eşyaları Mehmetçik için satılacak

Paylaş
Kurtlar Vadisi eşyaları Mehmetçik için satılacak

'Kurtlar Vadisi' dizisi ve filminde kullanılan eşyalar Eskidji tarafından yapılacak müzayedeyle Mehmetçik Vakfı'na destek için satışa sunulacak

Eskidji Müzayedecilik A.Ş Genel Müdürü Hakan Berktaş, dizi ve filmde kullanılan eşyaların 21 Mayıs’ta gerçekleştirecekleri müzayedeyle satılacağını bildirdi.

Haberin Devamı

Eşyaların satışından elde edilen gelirin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacağı bilgisini veren Berktaş, müzayedede satışa sunulacak kostümler arasında "Kurtlar Vadisi Filistin" filminde rol alan Nur Aysan’ın giydiği kırmızı elbise, dizide "Polat Alemdar"ı canlandıran Necati Şaşmaz’ın giydiği takım elbise ve gömlek ile "Memati" karakterini canlandıran Gürkan Uygun’un ve "Abdülhey"i canlandıran Kenan Çoban’ın giydiği takım elbiselerin de yer alacağını kaydetti.

MÜZAYEDELER DEVAM EDECEK

Berktaş, bu şekilde "Kurtlar Vadisi" dizisi ve filminde kullanılan yüzlerce eşyanın müzayedeyle satışa sunulacağını, bu nedenle düzenlenecek müzayedenin 21 Mayıs’ın ardından da devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"İlerleyen günlerde dizi ve filmlerde kullanılan yüzlerce eşyanın satışıyla, Kurtlar Vadisi müzayedeleri devam edecek. Bunun yanında ilerleyen günlerde yapılacak müzayedeler için Kurtlar Vadisi dizi ve filmlerine ait çalışma masasından kostümlere, aksesuarlardan oturma grubuna yüzlerce emtia, Eskidji’nin Yenibosna’daki merkezinde teşhire açıldı.

Ayrıca, Kurtlar Vadisi hayranları, Eskidji Müzayedecilik’in sunduğu internetten katılım hizmetiyle istedikleri ürünü müzayede salonuna gitmeden internetten inceleyip satın alabilecek."