Yaşam Kurtlar Vadisi Filistin 28 Ocak'ta

Kurtlar Vadisi Filistin 28 Ocak'ta

Paylaş
Kurtlar Vadisi Filistin 28 Ocak'ta

Yapımcılığını Pana Film'in yaptığı "Kurtlar Vadisi Filistin", 28 Ocak tarihinde vizyona girecek

Yapımcılığını Pana Film adına Raci Şaşmaz’ın üstlendiği filmin senaryosu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan tarafından kaleme alındı.

Zübeyr Şaşmaz’ın yönetmenliğinde çekimleri Tarsus ve Adana’da devam eden filmin oyuncu kadrosunda Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erdal Beşikçioğlu, Nur Aysan, Mustafa Yaşar, Erkan Sever, Zafer Diper, Umut Karadağ ve Ayten Uncuoğlu yer alıyor.

Filmin konusu özetle şöyle: "Gazze’ye insani yardım malzemeleri götüren gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları, baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutanı ele geçirmek amacıyla Filistin’e gider.

Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar’ı bazı sürprizler bekler. Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezer’in kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkanları işleri zorlaştırır.

Polat, Moşe’ye ulaşmaya çalışırken Filistin’de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Moşe, köyleri yıkıyor, çocukları öldürüyor ve Polat’a yardım eden herkesi hapse atıyor. Ancak teknolojik imkanlar ve kural tanımazlık, Moşe’yi kurtarmaya yetmeyecek."

Haberin Devamı