Yaşam Kurtlar Vadisi Filistin filminin kadrosu

Kurtlar Vadisi Filistin filminin kadrosu

Paylaş
Kurtlar Vadisi Filistin filminin kadrosu

Filistin'de yaşanan insanlık dramını konu alan "Kurtlar Vadisi Filistin" adlı sinema filminin kadrosu belli oldu

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği filmin çekimlerine bu hafta başlanacak. Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban’ın yanı sıra Erdal Beşikçioğlu, Erkan Sever, Zafer Diper, Umut Karadağ ve Mustafa Yaşar’ın rol alacağı filmin kadın başrol oyunculuğunu ise Nur Aysan üstleniyor.

Türkiye ve dünyada aynı anda 5 Kasım 2010 tarihinde vizyona girecek "Kurtlar Vadisi Filistin" filminin yapımcılığını Pana Film adına Raci Şaşmaz üstlenirken, senaryosu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan tarafından kaleme alındı.

Filmin yönetmenliğini ise Zübeyr Şaşmaz üstleniyor. Kamera arkasında yine uluslararası bir ekibin yer aldığı filmin özel efekt koordinatörlüğünü "Er Ryan’ı Kurtarmak", "Cennetin Krallığı", "Büyük İskender", "Soğuk Dağ", "Kara Şahin Düştü" ve "Kurtlar Vadisi Irak"ın özel efektlerini yapan Mark Meddings yapacak.

ER RYAN VE MUMYA FİLMLERİNİN EKİBİ

Filmin dublör koordinatörlüğünü ekibi ile "Er Ryan’ı Kurtarmak", "Mumya", "Mumya Dönüyor" ve "Kurtlar Vadisi Irak" filmlerinde görev yapan Çek asıllı Dusan Hyska yapacak.

Görüntü yönetmenliğini Selahattin Sancaklı’nın yaptığı filmin müzikleri de Kalan Müzik’e ait.

FİLMİN KONUSU

Filmin konusu ise şöyle: "Gazze’ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin’e gitmiştir.

Yapılacaklar bellidir; bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutan ele geçirilmelidir. Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar’ı bazı sürprizler beklemektedir.

Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezer’in kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkanları işleri zorlaştırmaktadır. Polat, Moşe’ye ulaşmaya çalışırken, Filistin’de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür.

Moşe, köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polat’a yardım eden herkesi hapse atmaktadır. Ancak teknolojik imkanlar ve kural tanımazlık, Moşe’yi kurtarmaya yetmeyecektir."

2

Haberin Devamı