Magazin Kurtlar Vadisi isim değiştirerek ekranlara geri dönüyor

Kurtlar Vadisi isim değiştirerek ekranlara geri dönüyor

Paylaş
Kurtlar Vadisi isim değiştirerek ekranlara geri dönüyor

'Kurtlar Vadisi Vatan' filminin galasında soruları yanıtlayan Necati Şaşmaz, "Kurtlar Vadisi dizi olarak geri dönecek ama adını değiştiriyorum. İsmini 'Kurtlar Vadisi Kaos' olarak düşündüm" dedi

Kurtlar Vadisi dizisinin bundan sonra 'Pusu' yerine 'Kaos' ismiyle devam edeceği bilgisini veren Necati Şaşmaz, "Kurtlar Vadisi dizi olarak geri dönecek ama adını değiştiriyorum. İsmini 'Kurtlar Vadisi Kaos' olarak düşündüm. Dizide yakın zamanda güneyimizde yaşanan krizleri, ülkemizde yaşanan sıkıntıları, değişen konjonktürde bizim neler yaşayacağımızı ve etrafımızdaki coğrafyada neler yaşanacağını anlatmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"VATAN DERDİYLE DERTLENMİŞ İNSANLARIZ"

Filmi, izleyiciyle beraber sonuna kadar takip eden filmin oyuncuları gösterim sonunda sahneye çıkarak hep birlikte seyircileri selamladılar.

Burada da kısa bir selamlama konuşması yapan Necati Şaşmaz şu ifadelere yer verdi :

"Biz vatan derdiyle dertlenmiş insanlarız, milletimizin derdiyle dertlenmiş insanlarız, inandığımız değerlerle dertlenmiş insanlarız. Her kim ki buna kast ediyorsa elimizden ne geliyorsa yaparız. Bir fil

Necati Şaşmaz, daha sonra, "Memati ve Abdülhey eksik" diye serzenişte bulunan seyirciye gülerek "Onlar öldüler ama" diye cevap verdi.

Haberin Devamı