Türkiye (Son Dakika) Kuru sıkı tabancayla ölmek istedi

Kuru sıkı tabancayla ölmek istedi

Paylaş
Kuru sıkı tabancayla ölmek istedi

Tefonda kız arkadaşı ile tartıştığı iddia edilen genç kuru sıkı tabancayla kalbine ateş ederek ölmek istedi. Hastaneye kaldırılan Doğan Çakıner'in hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi

Aydın’da, telefonda kız arkadaşı ile tartıştığı iddia edilen 24 yaşındaki Doğan Çakıner, kuru sıkı tabanca ile kalbine ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan Çakıner’in hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 23.00 sıralarında, Efeler Mahallesi 1406 Sokak 1 numarada meydana geldi. Evde ablası ve bir arkadaşlarının bulunduğu sırada Doğan Çakıner, iddiaya göre gittiği odasında telefonla görüştüğü kız arkadaşı ile tartıştı. Bir süre sonra Doğan Çakıner’in bulunduğu odadan silah sesi duyuldu. Panikle odaya koşan ablası ve arkadaşı, Doğan Çakıner’i kanlar içinde yerde yatarken gördü. Çakıner’in ablası sinir krizi geçirirken, arkadaşı da durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, kalbine ateş ederek kendisini yaraladığı belirtilen Doğan Çakıner’i, Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan Çakıner’in akciğerinde kanama olduğu, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Yapılan incelemede silahın kuru sıkı olduğunun anlaşıldığı kaydedildi. Doğan Çakıner’in, Germencik İlçesi’nde bulunan bir zeytin işleme fabrikasında çalıştığı belirtildi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA