Magazin 'Kuruşuna kadar paramı verecek'

'Kuruşuna kadar paramı verecek'

Paylaş
'Kuruşuna kadar paramı verecek'

Sibel Can'ın lüks cipi icradan satışa çıktı. Sibel Can, Mehmet Çelik'i dolandırıcılıkla suçladı!

Değeri 350 bin TL

Haberin Devamı

Sibel Can’ın 2009’da Mehmet Çelik’e ait Çiftkurtlar Otomotiv’den aldığı 350 bin TL’lik Mercedes cipine İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü el koymuştu. Çünkü ithal aracın gümrük beyanında fiyatı düşük gösterilip devlet zarara uğratılmıştı. Sibel Can ve Seren Serengil’in de aralarında bulunduğu 15 kişinin lüks arabalarının ihaleyle satılmasına karar verildi.

‘Onun adına utanıyorum’

Sibel Can, POSTA’ya şu açıklamayı yaptı: “Cipe 350 bin TL vermiştim. Paramı son kuruşuna kadar Mehmet Bey’den alacağım. Ayrıca maddi-manevi tazminat davasıyla fazlasını talep edeceğim. Bu yaptığı dolandırıcılık, iğrençlik. Sessiz kalması daha kötü. Onun adına utanıyorum. İtibarı sıfır.” Sibel Can “Mehmet Bey’in eşi Sibel Turnagöl akrabanız. Size ‘Sibel kocamın suçu yok’ diye mesaj gönderdi. Aranız bozuk mu?” sorusuna da şu cevabı verdi: “Kocası suçlu diye kızcağız ne yapsın? Yazık, evlendi başına felaket geldi. Nasıl da üzgündür şimdi. Esas korkum, kocasının başına gelenler yüzünden onun da birikimini kaybetmesi.”

Haberin Devamı

Seren Serengil de aynı firmadan Mercedes aldı. Arabasına el konuldu. Dün emniyete gelip ifade veren Seren Serengil dava açacağını söyledi.

Sibel Turnagöl ise; 27 Temmuz 2012’de evlendiği Mehmet Çelik’i savundu. “Eşimin suçu yok” dedi.