Dr. Haydar Dümen Kusku aşkın düşmanı
HABERİ PAYLAŞ

Kusku aşkın düşmanı

Haberin Devamı

Kadın ve erkek arasındaki ilişkinin, aşkın temeli güven. Eğer o sarsılırsa her şeyin tadı tuzu kaçar. Sevdiğiniz kadından ya da adamdan şüpheleniyorsanız işler sarpa sarmış demektir. Kuşkunun girdiği yerden aşk arkasına bakmadan kaçar. Sorunlarınızı konuşun ama durduk yerde içinize şüphe tohumu ekip hayatı zindana çevirmeyin...

GÜNÜN SORULARI

Penisim benden önce uyanıyor

18 yaşındayım. Her saban uyandığımda penisim benden önce uyanmış oluyor. Bu durum beni korkutuyor, ne yapmalıyım?

CEVAP

Ula Yılmaz, başına konması gereken talih kuşu yerini şaşırmış, oraya aşağılara konmuş. Daha ne istersin, cin gibi. Nazı niyazı yok, tembelliği sevmiyor, sana saygılı, hep gözünün içine bakıyor, “Emret sahip” der gibi duruyor. Ona kanma. Her emret dediğine uyma. Gönlü yoksa, gözü de tutmamışsa başını bile kaldırıp bakmaz, vaatlere de inanmaz. Derken yıllar geçip giderken onun da huyu ve hızı değişecek, dizlerinde derman kalmamış yaşlı amcalara dönecek. İşte o zaman hangi koltuk değneğini kullanayım (Mutluluk çubuğu), hangi yiyeceği önüne koyayım gibi bir ikileme düşeceksin. Şimdilik aranız iyi olsun ama çok da şımartma. Gelelim yemlenmesine; olayı teselli ikramiyesiyle idare et. Neden korktuğunu da not et, bana bildir. Haftada 2-3 kere yemini yedir, yaramazlık yaparsa da haddini bildir, eğitilmiş maymuna döndür. İleride ocağını söndürmesin. Başının tatlı belasının gidecek başka yeri de yok. Onun eli, senin eline mahkum. Ama senin elin onun isteklerine mahkum olmasın. Ruhsuz bir bayrak direği gibi kalmasın, üzerinde aşkın, kalitenin, insancıl değerlerin bayrakları dalgalansın. Birkaç yıl sonra usulüne uygun bir ahıra kapatırsın, “Al işte gözün doysun” dersin.

Ya ileride çok pişman olursam...

22 yaşındayım, öğrenciyim... 24 yaşında 1 çocuklu kadına aşık oldum. Uzaklık aşkımızı yoruyor. Birbirimizin tenini özlüyoruz. Ne okullu bırakıp pişman olmak istiyorum ne de onu bırakıp okuyacağıma inanıyorum.. Bize yol gösterin..



CEVAP

Değerli okurum, ‘bu da geçer be.’ Bu 3 sözcük bağrı yanık Anadolu halkının direnç tesellisi gibidir. Her olumsuzluğun, felaketin geçtiği gibi teselliyi “Bu da geçer be”de ararlar. Sende de öyle olacak. Masallar dışında hangi aşk onlarca yıl sürmüş. Başlangıçta böyle olur. Bu aşkın yaşam boyu azalmayacağı inancıyla sevda aklı baştan alır, götürür bir ağacın kuru dalına asıverir. Türbelere bağlanan bezler gibi o da orada sallanır durur. Hayal ettiğin gibi, sen bana hayran, ben sana kurban gitseydi bak neler olurdu:

Senin dümenoskop’unu çıkaracağım. Benimkisi yıldızlardan gelen atmaskop değil. Bir çatı altına minderi serdiniz. Şu çocuk da amma yaramaz ya!.. Üstelik hemen uyumaz. Annesinden de ayrılmaz. Sonra sofra kurulacak. Kıyma yok ki dolma yapılsın. Okul, diploma nanay! İşte şinanay. Mideler gurul gurul, açlıktan ziller çın çın da çınanay. Sizin aşk ilk 3 yılda böyle silkelendi. Ardından da ‘Şu çocuğun babası da haklıymış’ düşünceleri başladı. Kadın kıvrak, mübarek sanki yatak için yaratılmış gibi, sana öyle geliyor. Çünkü deneyimin yok. Onda olan başkasında yokmuş gibi düşünüyorsun. Ama kadının kıvraklığıyla başa çıkamıyorsun. İlk kavga senden çıktı. Kıskandın. Açlık sonuca bayrağını dikti. Çare: Eskiden ortaokullarda hayat bilgisi kitabı vardı. Bir tane al, boş zamanlarında okuyuver.

Ya kan gelmezse

21 yaşındayım. 18 yaşındayken 1 kez ilişkiye girdim, kan gelmedi. Şimdi evleniyorum. Acaba evlenince gerçek ortaya çıkar mı?



CEVAP

Değerli okurum, bence çıkmaz. En fazla esnek çıkacak. Sen ne kadar dik durursan o kadar avantajlı olursun.

Penisim hem eğri hem de kısa

1.73 boyundayım, 72 kiloyum. Penisim 8 santim, yeterli mi? Bir de eğrilik var, ne yapacağım?

CEVAP


Sevgili okurum, rica etsem bir üroloji uzmanı ile görüşsen, dokular bir incelemeden geçse.

Kız ne zaman hamile kalmaz?

23 yaşındayım. Sevgilim de 21 yaşında. Acaba kız arkadaşımın hamile kalma olasılığının düşük olduğu zamanları öğrenebilir miyim?



CEVAP

Değerli okurum, takvim yöntemini herkes biliyor. Buradan yazsam sizin gibi doğuştan çapkınzadeler “Hocam bu tehlikesiz günleri önerdi, tutmayın beni” derseniz ve de kız gebe kalırsa bunun sorumlusu ben olmaz mıyım? Değerli okurum, bazı şeyler var ki gazete sayfalarına sığmaz. Ama sen bir hekime gitsen daha iyi olur.

Büyütücü işe yarar mı?

29 yaşındayım, penisim 11 santim. İlişkiye girdiğim kadınlar “Bu cüsseye bu penis” diye alay ettiler. Acaba büyütücülerden kullansam işe yarar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, haplar işe yaramaz. 11 santim yeterlidir. Hanımların dalga geçmesi asimetrik orantıdan. Aynı şeyi ellerin de küçük olsa onun için de söylerlerdi. Sen onların dalgalarına bakma. Kendi dalgana bak.

Bakireyim ama...


Nişalımla isteği üzerine 2 kez ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Nişanlım canımı sıkıyor, bunalıma girdik. Bakire olduğumdan eminim. İspat etmezsem nişan bozulacak. Ne olur bana yardım edin.



CEVAP

Sevgili okurum, nişanlın bencil. Sana olan aşkından kuşku duyduğum nişanlına selam söyle. Ayrıca bunu bana yazdığını ve cevabı aldığını söyle, bu sayfayı önüne koy. “Hangi doktoru istiyorsan gitmeye hazırım” diye ekle. Kendinden emin dur.

Ya kız korkarsa?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum ama utanıyorum. Çünkü ben penisimin büyük olduğunu düşünüyorum. Penisim 12 santim.
Kız görüp de korkarsa ne yaparım?

CEVAP

Sevgili okurum, Allah şaşırtmasın. Kimisi 12 santimden utandığı için birleşme yapamaz, kimi de 12 santimi dev görür. Ben de şaşırdım. Sen büyük de görsen küçük de görsen, ben normal diyorum. Bilim normal diyor. İşte bilimin fotoğrafını aldın. Rahat uyu, keyfine bak.

Mastürbasyonu azalttım, zararı var mı?

22 yaşındayım. 3 ay önce günde 4 kere mastürbasyon yapıyordum. Ama bu sıralar 2 günde 1 yapmaya başladım. Sizce bu kötü bir şey mi?



CEVAP

Değerli okurum, doğruyu bulmuşsun.İyiden şüphe ediyorsun. Günde 4 değil de 8 kere yapsaydın yüksek performanslı bir damızlık mı olacaktın?

Ya karım ilk geceden korkarsa?

Penisim büyük. Evlenince ilk geceden çok korkuyorum. Ya evleneceğim kişi benimle ilişkiye girmeye çekinirse ne olacak?

CEVAP


Değerli okurum, tabii ki çekinecek. İlk defa yaşayacağı bir olay. Vajina kapasitesi buna uygun değil. Senin boğazından bugüne kadar bir lokma geçmeseydi leblebiyi bile yutarken zorlanırdın. Evlenirken bu konulara dikkat et. Gözü kara atlayıp her şey tarumar etme. Umarım uygun birini bulursun.

Günde 4-5 kez ilişkiye giriyorum

36 yaşındayım. Günde 4-5 sefer ilişkiye giriyorum. Karımın sinirleri bozuldu. Nasıl tedavi edilmem gerekiyor?



CEVAP

Değerli okurum, eğer erken boşalman yoksa gerçekten yorucu. Ama erken boşalman varsa bu tedavi edilir. Burada elbette sen aşırı enerjiden yana haksızsın. Eşini de yorarsın. Artık olgunluk dönemindesin. Biraz irade, biraz başka yöntemlerle bu iş çözülür. Aynı tempo zaten sonuna kadar gitmez.

Cinsel organım da gelişir mi?

16 yaşındayım. Vücut geliştirme salonuna gidiyorum. Vücudum gelişiyor, peki cinsel organım da gelişir mi?

CEVAP Gelişir yavrum, gelişir. Zamanı gelince de çalışır yavrum, çalışır. Ancak bir engeli var, alışması lazım. Zamana ihtiyacı var. Merak etme yavrum alışır. Sadece kilo alma.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgiliye vereceğinizi armağanda paranın değil, yüreğinizin resmi olsun. H.D.

7

Sıradaki haber yükleniyor...
holder