Spor Kusturan tempo

Kusturan tempo

Paylaş
Kusturan tempo

Pendik maçı birçok yedek için en önemli fırsatlardan biriydi. Uzun zaman sonra uzun süre şansı bulan futbolcuların bazıları ciddi şekilde zorlandı, tempo sebebiyle saha içinde kusan oyuncular bile vardı

Pendik ile 13 yıllık Türkiye Kupası hesabını kapatan Fenerbahçe’de bu maçta forma giyen yedek oyuncuların performansı günün konusu oldu. En çarpıcı nokta ise uzun zaman sonra ilk kez 90 dakikaya yakın şans bulan futbolcuların durumuydu. Devre arası periyodu da yaklaşırken teknik direktör Aykut Kocaman’ın gözüne girebilmek için ekstra efor sarfeden bazı oyuncular saha içinde bile gözle görülür zorlanmalar yaşadı. Örneğin her pozisyonun içinde olmaya gayret eden genç yıldız Salih, kameralara yansımasa da birkaç kez saha kenarına gelerek bu zorlanmaya bağlı olarak kustu. Uzun zaman sonra oynayan Egemen ve Orhan Şam da buna bağlı olarak tempo ve koordinasyon sıkıntısı çekti. Beklentinin yüksek olduğu Krasiç de rakibine karşı çok konsantre olduğu gözlenen Pendikspor önünde vasatı aşamadı.

SEZER'E GEÇER NOT


Maçın tek golünü atan ve iki topu da direkten dönen Sezer Öztürk ise ligdeki yükselişini sürdürerek kulübeden gelecek en ciddi katkı olacağını gösterdi. Semih’in deneyimi ile fark yarattığı mücadelede gelişen akınlarda gol şansı tanımayan kaleci Serkan ise Mert ile beraber 1 nolu formanın emin ellerde olduğunu hatırlattı.

Haberin Devamı