Magazin 'Kusturica'ya bu yapılmamalıydı'

'Kusturica'ya bu yapılmamalıydı'

Paylaş
'Kusturica'ya bu yapılmamalıydı'

Meltem Cumbul, marka yüzü olduğu giyim firmasının, "Giysime Toz Kondurmam" temalı yarışmasının finali için düzenlenen partide ilginç açıklamalarda bulundu

Bahar Korcan'ın Galata'daki mağazasınında düzenlenen partiye bir çok ünlü isim katılırken, Cumbul yarışmayı kazanan Arzu Kurt'a iki kişilik Paris tatili ve bir kamera hediye etti.

Haberin Devamı

Cumbul'un şıklığı ve keyifli hali dikkatlerden kaçmadı. Partiye Neslişah Alkoçlar, Demet Şener, Lal Dedeoğlu, Efe Duru, Zeynon Gönenç gibi isimler katıldı.

"KRİZ DAHA İYİ YÖNETİLEBİLİRDİ"

Meltem Cumbul jüri üyesi olduğu Altın Portakal Film Festivali hakkında gazetecilere açıklamalar yaptı: "Bence çok iyi bir festival oldu. Çoğunluk en iyi film ödülünü aldı. Habertürk'ün haberine göre birçok ilkin yaşandığı festivalde jüri üyesi olmak bir başka keyifti."

Cumbul ayrıca, Bosna'daki katliamlarla ilgili açıklamaları nedeniyle protesto edilen usta yönetmen Emir Kusturica'nın jüri üyeliğini bırakıp Antalya'yı terk etmesi üzerine de konuştu:

"Bence her ne olursa olsun bu olaylar festivalin önüne geçemedi. Ülkemize davet edilen çok önemli bir yönetmene bu yapılmamalıydı. Yaşananlar aslında daha iyi yönetilebilirdi. Fakat daha olaysız olmasını dilerdim. Ben kim haklı kim haksız tarafından bakmak yerine, oyuncu olduğum için olaya objektif bakıyorum."

Haberin Devamı