Gündem Kütahya-Eskişehir yolcusu kalmasın!

Kütahya-Eskişehir yolcusu kalmasın!

Paylaş
Kütahya-Eskişehir yolcusu kalmasın!

Kütahya-Eskişehir yolcusu kalmasın!

Kütahya-Eskişehir arasında karşılıklı araç seferleri yapılarak, THY yolcularının Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanından yararlanması için protokol imzalandı.

Haberin Devamı

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, makamındaki törende yaptığı konuşmada, belediyenin sosyal sorumluluk projesi kapsamında THY yolcularının hem Kütahya’dan Eskişehir’e hem de Eskişehir’den Kütahya’ya araçla ücretsiz taşınmasını kararlaştırdıklarını bildirdi.

THY tarafından hazırlanan tarifeye göre, pazartesi ve çarşamba günleri saat 06.30’da Kütahya’dan kalkacak minibüs 07.30’da havaalanında olacak. Uçak saat 08.15’te kalkacak ve araç buraya başka uçakla gelen yolcuları 08.00’de alıp 09.00’da Kütahya’ya gelecek.

Salı, cuma ve pazar günleri ise saat 20.00’de hareket edecek minibüs 21.00’de Eskişehir’e ulaşacak, uçak buradan 21.40’ta yola çıkacak. Eskişehir’den 21.30’da başlayacak minibüs seferi Kütahya’da 22.30’da son bulacak.

Haberin Devamı

Uygulama kapsamında Eskişehir’den kalkacak tüm uçaklar İstanbul Atatürk Havalimanına ulaşacak. İsteyen yolcular buradan aktarma yaparak yurt içi ve yurt dışı uçuş noktalarına gidebilecek.

Kütahya’dan ilk minibüs seferi, 2 Temmuz Cuma günü saat 20.00’de başlayacak.

AA