Gündem Kuyumcuyu böyle soyuyorlar

Kuyumcuyu böyle soyuyorlar

Paylaş
Kuyumcuyu böyle soyuyorlar

Hırsızlardan biri araçla gelip çeyrek altın istedi, diğeri kuyumcu çıkar çıkmaz dükkana girdi

İstanbul Sarıyer'de bulunan bir kuyumcu sabah saatlerinde soyuldu. Kuyumcuya otomobille gelen bir kişi dükkan sahibini dışarı çağırarak çeyrek altın istedi. Kuyumcunun dışarıya çıktığı sırada içerişe giren başı kapüşonlu bir kadın ise kasada bulunan yaklaşık 20 bin lirayı alarak kaçtı.

Haberin Devamı

Ferahevler Adnan Kahveci Caddesi'ndeki kuyumcu dükkanına saat 09.30 sıralarında siyah bir araçla gelen kişi dükkan sahibi Savaş Öztürk'ten bir tane çeyrek altın istedi. Altını vermek için dükkana gelen Öztürk çekmeceden bir tane çeyrek altın alarak araçtaki kişiye götürdü. Bu sırada dükkana giren başı kapüşonlu bir kadın kasanın üstünde bulunan anahtarla kasayı açıp yaklaşık 20 bin lirayı alarak olay yerinden kaçtı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5210","5210","201104","5210-6.jpg");

Öztürk, 'Arabada bir kişi vardı. Benden bir çeyrek altın istedi. Bende dükkana gidip hazırlayıp kendisine takdim ettim. Beni oyalamaya başladı. Daha sonra bayan şahıs içeri girerek iki kasayı soydu' diye konuştu.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen polis ekipleri dükkanda bulunan güvenlik kameralarını değerlendirdi. Polis şimdi araçtaki kişiyi ve dükkana giren kadını arıyor.