Gündem Kuzenlerin kız kavgası: 1 ölü, 3 yaralı

Kuzenlerin kız kavgası: 1 ölü, 3 yaralı

Paylaş
Kuzenlerin kız kavgası: 1 ölü, 3 yaralı

Kuzenlerin kız kavgası: 1 ölü, 3 yaralı

Şanlıurfa’da, kız yüzünden yüzünden amca çocukları arasında çıkan silahlı kavgada 27 yaşındaki Engin Avcı öldü, 3 kişi yaralandı. Polis tarafları güçlükle birbirinden ayırdı.

Haberin Devamı

Olay bugün saat 14.00 sıralarında Sancaktar Mahallesi 1104 ile 1101 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, kız alıp- verme yüzünden aralarında husumet bulunan amca çocukları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine 30 yaşındaki Engin Avcı, ruhsatsız tabancayla açılan ateş sonucu göğsünden vuruldu. Olayın büyümesi üzerine bu kez pompalı tüfeklerle ateş açılması sonucu 32 yaşındaki Nedim Avcı, 42 yaşındaki Kiraz Avcı ve olay yerinde geçen 12 yaşındaki Mesut Çolak yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi ile 112 acil servis ambulansı sevk edildi. Polis silahlı kavgaya karışan her iki ailenin fertlerini güçlükle birbirinden ayırdı. Yaralılar Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Engin Avcı yolda yaşamını yitirdi. Yaralanan Nedim Avcı, Kiraz Avcı, Mesut Çolak’ın tedavisi ise devam ediyor.

Haberin Devamı

Olay yerinde inceleme yapan polis, cinayet şüphelisi olarak Metin Avcı’yı saklandığı evinde ruhsatsız tabancayla gözaltına aldı. Polis, olayların daha fazla büyümemesi için iki ailenin yaşadığı mahallelerde yoğun güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Ali LEYLAK/ ŞANLIURFA, (DHA)