Spor La Liga'da son gün transferleri

La Liga'da son gün transferleri

Paylaş
La Liga'da son gün transferleri

İspanya'da dün saat 24.00'de biten transfer sezonunun son saatleri hareketli geçti

Real Madrid kulübünden yapılan resmi açıklamada, Royston Drente’nin 1 yıllığına La Liga’nın yeni takımlarından Hercules’e kiralandığı duyuruldu.

Real Madridli Rafael Van der Vaart’ın da İngiltere’nin Tottenham kulübüne transferi konusunda iki kulüp anlaşma sağladı, ancak evrakların gecikmesinden dolayı transfer resmileştirilemedi.

İngiliz Futbol Federasyonu’nun bugün vereceği kararda transfere onay vermesi halinde Hollandalı Van der Vaart, yaklaşık 11 milyon Euro karşılığında Real Madrid’den Tottenham’a gidecek.

Bu arada son gün transferlerinde İngiltere’nin Birmingham kulübü Barcelona’dan Alexander Hleb’i, Valencia İtalya’nın Sampdoria kulübünden Litvanyalı Mario Stankevicius’u, Valladolid de Real Mallorca’dan Alhassane Keita’yı birer yıllığına kiraladı.

Zaragoza ile olan sözleşmesi karşılıklı fesh edilen 30 yaşındaki Francisco Pavon, Fransa’nın Arles de Avinon kulübüne giderken, Espanyol kiralık olarak kadrosunda tuttuğu golcü futbolcusu Osvaldo’yu İtalya’nın Bologna kulübünden alarak 5 yıllık sözleşme imzalattı.

Galatasaray’ın da ilgilendiği Kamerunlu Achille Emana ise ayrılmak istemesine rağmen hiçbir kulüple anlaşılamamasından dolayı 2. lig takımı olan Real Betis’te kaldı.

Haberin Devamı