Gündem Laf atma kavgası: 1 ölü

Laf atma kavgası: 1 ölü

Paylaş
Laf atma kavgası: 1 ölü

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde, iki grup arasında "laf atma" yüzünden çıkan kavgada tabancayla vurularak yaralanan Yaşar Sepetçi yaşamını yitirdi

Hıdırağa Mahallesi Kalealtı 3’üncü Sokak üzerinde meydana gelen olayda, Yaşar Sepetçi ile Salim Kiracı, sokak üzerinde alkol aldıktan sonra yoldan geçen G.Ç. ve G.B.’ye iddiaya göre laf atarak sataştılar.

Bunun üzerine iki grup arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında G.B. ve G.Ç., tabancayla iki arkadaşı vurduktan sonra kaçtı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Vücutlarına isabet eden mermilerle kanlar içinde yere yığılan Sepetçi ve Kiracı, çevredekiler tarafından Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Yaşar Sepetçi tüm müdahalelere kurtarılamadı.

Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Salim Kiracı’nın ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ediyor. Polis tarafından gözaltına alınan G.Ç. ve G.B., sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece, ’Kasten adam öldürme ve yaralama’ suçundan tutuklanarak Pınarhisar Cezaevi’ne gönderildi.

Mehmet YİRUN/DHA