Spor 'Lan'da büyük itiraf

'Lan'da büyük itiraf

Paylaş
'Lan'da büyük itiraf

Eskişehirsporlu Veysel Sarı, Fenerbahçe maçında Caner Erkin'in kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili konuştu.

Veysel, hakem Fırat Aydınus'un raporuna yazdığı kelimeyi Caner'in değil kendisinin söylediğini açıkladı.

Hakem Fırat Aydınus'un Fenerbahçeli Caner Erkin'e gösterdiği kırmızı kart konuşulmaya devam ediyor. Fenerbahçe'den büyük tepki alan Aydınus'un "Caner'i ‘lan’ dediği için attım" şeklinde rapor yazdığının ortaya çıkmasının ardından, pozisyonun kahramanlarından Veysel Sarı da telefon aracılığıyla NTV Spor muhabiri Aykut Yıldırım'ın sorularını yanıtladı.

'HANGİSİNİ VERECEKSİN LAN?'

Veysel'in açıklamaları Fenerbahçe cephesinden yükselen tepki daha da artıracak cinsten. Zira Eskişehirsporlu futbolcu "Caner o pozisyonda kambura yattığı için hakeme 'Hangisini vereceksin lan' şeklinde serzenişte bulundum. Faulü vermeyince dönüp görev yerime gittim. Bir anda Caner'in kırmızı kart gördüğünü farkettim, fakat sebebini anlamadım. Kimse de gelip bana sebebini söylemedi. Sonra Fırat Aydınus'un raporunda 'lan' yazdığını duyunca bu açıklamayı yapma gereği hissettim" ifadelerini kullandı.

CANER BANA TELEFONDA KÜFRETTİ


Veysel Sarı, Caner Erkin ile ise yaptığı görüşmeyi de açıklarken sarı-lacivertli oyuncunun kendisine küfrettiğini söyledi; "Karşılaşmada kırmızı kart gören Caner Erkin'i Fenerbahçe kalecisi Mert aracılığıyla aradım. Caner bana küfretti. Haklısın ağabey, ne diyeyim diyerek kapattım. Çok fazla üstüne gitmek istemedim."

Haberin Devamı