Spor Lassana Diarra teklifine ret

Lassana Diarra teklifine ret

Paylaş
Lassana Diarra teklifine ret

Fransa basını Lassana Diarra için Fenerbahçe'nin 11 milyon poundluk teklifinin reddedildiğini ileri sürdü

Real Madrid’in "Las" için 20 milyon istediği, bu rakama en yakın teklifi 18 milyon pound ile Tottenham’ı verdiği belirtildi. Sarı-kırmızılı takımın ise Lyon’un hücuma yönelik orta saha oyuncusu Ederson ile ilgilendiği yazıldı.

2012 senesinin Haziran ayında kontratı biten 25 yaşındaki Ederson’un önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyebileceği ifade edildi.

Malaga’nın ise Olympique Lyon oyun kurucu futbolcusu Lucho Gonzalez için yeni bir teklif hazırladığı belirtiliyor. Yapılan 9 milyon euroluk teklifin red edilmesi üzerine, Fenerbahçe’nin de üzerinde durduğu söylenen 30 yaşındaki Arjantinli futbolcu için yeni bir teklif hazırlayan Malaga kulübünün ayrıca yine Lyonlu Jeremy Toulalan ile de ilgilendiği açıklandı.

Genelde orta saha oyuncuları ile ilgili haberlerin yapıldığı Fransa basınında; Marsilya antrenörü Didier Deschamps’ın hem Alou Diarra hem de adaşı Mahamadou Diarra ile ilgilendiği belirtildi.

Fransa milli takım kaptanı Alou Diarra ve Fransa liginde sürpriz bir şekilde küme düşen Monaco’ya gelen ve sürekli sakatlanarak pek forma giyemeyen Mahamadou Diarra’nın önümüzdeki sezon birlikte Marsilya forması altında oynayabilecekleri yazıldı.

Engin AKGÜRBÜZ/DHA

Haberin Devamı