Gündem Lastiğini kesince, boğaz kesti

Lastiğini kesince, boğaz kesti

Paylaş
Lastiğini kesince, boğaz kesti

Marangoz Murat Siyönük, otomobilinin lastiğini bıçakla kesen eşinin amcasını boğazını keserek öldürdü

Yalova'da oturan ve marangozluk yapan 1 çocuk babası Murat Siyönük, 15 gün önce geçim sıkıntısı nedeniyle tartıştığı eşi Sevilay Siyönük'ün, evi terk edip Erzurum'da oturan anne ve babasının yanına gitmesi üzerine geçen cumartesi günü Bursa'daki akrabalarının yanına geldi.

Bugün merkez Yıldırım İçesi Demetevler Mahallesi’nde oturan yakınlarını bayram ziyaretine gelen Murat Siyönük, eşinin amcası olan Bilal Atmaca ile tartıştı.

"Sen benim yeğenime nasıl kötü davranırsın?” diyen Bilal Atmaca ile küfürleşen Murat Siyönük, daha sonra ev sahiplerinin araya girmesi sonucu sakinleştirildi.

Evden çıkarken tartıştığı Bilal Atmaca’nın otomobilinin lastiğini bıçakla kestiğini öğrenen Murat Siyönük, çıkan ikinci tartışma sonucu kendisine yumruk ve tekme ile vurup yere düşüren Bilal Atmaca'yı belindeki bıçağı boğazına saplayarak yaraladı.

Daha sonra Bilal Atmaca'yı yere yatırıp boğazını kesen Siyönük, kaçtı. Aşırı kan kaybeden 3 çocuk babası Bilal Atmaca kaldırıldığı hastanede kurtarılamazken yitirirken Yıldırım İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri kaçan Murat Siyönük'ü parkta ağlarken yakaladı.

Yaralı sandığı Bilal Atmaca'nın öldüğünü jandarmadan öğrenen Murat Söyönük, “Olayın bu boyuta gelmesini istemezdim. Çok üzgünüm” dedi.

Hüseyin TÜCCAR/BURSA (DHA)