Spor Lazerli taraftar hakkında karar verildi

Lazerli taraftar hakkında karar verildi

Paylaş
Lazerli taraftar hakkında karar verildi

Galatasaray-Beşiktaş maçında kaleci Tolga Zengin'e lazer tutan, Lig TV tarafından da görüntülenince gündeme oturan taraftar hakkında karar verildi

Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçının 37-38'nda meydana gelen penaltı pozisyonunda Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin’in gözüne lazer ışığı tuttuğu iddia edilen, bir şirkette yönetici olan Mehmet D. gözaltına alınmış ve Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.

Vatan gazetesinden Elif Altın'ın haberine göre, olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan savcılık Mehmet D. hakkında takipsizlik kararı verdi.

'YARALAMA'DAN TAKİPSİZLİK, KANUNA MUHALEFETTEN 1 YIL TRİBÜN YASAĞI


Kararda kaleci Tolga Zengin’in savcılık ifadesinde olay nedeniyle yaralanmadığını, herhangi bir zarar görmediğini ve bu nedenle şikayetçi olmadığını söylediği ifade edildi. Kararda Zengin’in şikayetçi olmaması nedeniyle Mehmet D. hakkında “yaralama” suçundan takipsizlik verildiği ancak 6222 sayılı sporda şiddeti önleme kanuna muhalefet suçundan hakkında 1 yıl süre ile spor müsabakalarını seyirden men ve 100 lira para cezası verildiği anlatıldı.

Haberin Devamı