Spor Lazio liderliği sevdi

Lazio liderliği sevdi

Paylaş
Lazio liderliği sevdi

İtalya Birinci Futbol Ligi Serie A'da 9. hafta mücadeleleri tamamlanırken, Lazio, Palermo'yu deplasmanda 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü

Serie A’da 9. hafta mücadeleleri dün yapılan müsabakalarla son bulurken, haftanın maçında Juventus konuk olduğu AC Milan’ı yenerek, önemli bir 3 puan aldı.

Sezon başında yeniden yapılanmaya giderek, takımda köklü bir revizyona imza atan Juventus, AC Milan galibiyetiyle hem zirveye bir adım daha yaklaştı hem de sürpriz yaptı.

LAZIO TEK GOLLE

Lig lideri Lazio da galibiyet serisini Palermo deplasmanından aldığı 3 puanla 5 maça çıkardı. Başkent ekibi, Palermo gibi zor bir deplasmandan 3 puan çıkararak, gelecek hafta Roma derbisinde karşılaşacağı ezeli rakibi AS Roma’ya da gözdağı verdi.

Son şampiyon FC Inter de zor bir deplasmandan galibiyetle dönmesini bilen takımlar arasında yer aldı. Mavi-siyahlı takım, Genoa’yı tek golle mağlup etti ve lider Lazio’yu yakından takibini sürdürdü.

ROMA TOPARLANIYOR

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayıp, teknik direktörünün durumu tartışma noktasına gelen başkentin bir diğer takımı AS Roma, sahasında ağırladığı Lecce’yi yenmeyi başardı.

Sarı-kırmızılı takım, Lecce’yi yendiğine sevinirken, takım kaptanı Francesco Totti’nin maçta kırmızı kart görmesi ve Lazio maçında cezalı duruma düşmesine üzüldü.

TOPLU SONUÇLAR

Bari-Udinese: 0-2
Brescia-Napoli: 0-1
Cagliari-Bologna: 2-0
Cesena-Sampdoria: 0-1
Palermo-Lazio: 0-1
Parma-Chievo: 0-0
AC Milan-Juventus: 1-2
Roma-Lecce: 2-0
Genoa-Inter: 0-1
Catania-Fiorentina: 0-0

GOL KRALLIĞINDA LİDER ETO’O

Serie A’da 2010-2011 sezonun 10 haftası geride kalırken, gol krallığı yarışında FC Inter’in Kamerunlu golcüsü Samuel Eto’o’nun liderliği sürüyor.

Eto’o 10 haftada kaydettiği 7 golle zirvede yer alırken, en yakın takipçisi Napoli’nin Uruguaylı golcüsü Edinson Cavani’nin 6 golü bulunuyor.

GELECEK HAFTANIN MAÇLARI

Bologna-Lecce
Inter-Brescia
Fiorentina-Chievo
Bari-AC Milan
Juventus-Cesena
Lazio-Roma
Napoli-Parma
Sampdoria-Catania
Udinese-Cagliari
Palermo-Genoa.

Haberin Devamı