Gündem LCD izdihamı!

LCD izdihamı!

Paylaş
LCD izdihamı!

LCD izdihamı!

İzmir Balçova´da geçen ekim ayında ilk mağazasını açan Alman elektronik perakende devi Media Markt´ın, ``En düşük fiyat şenlikliği etkinlikleri'' izdihama neden oldu. Gecenin erken saatlerinde özellikle sınırlı sayıda bulunan 989 TL'ye 102 ekran LCD Sony Bravıa ve 666 TL'ye 82 ekran LCD Toshiba televizyon almak isteyen vatandaşlar arasında tartışmalar yaşandı.

Haberin Devamı

Alman elektronik perakende devi Media Markt´ın ``En düşük fiyat şenlikliği etkinlikleri'' kapsamında ucuz fiyata elektronik eşya sahibi olabilmek için dün (cuma) akşam saatlerinden itibaren mağazanın önünde yaklaşık 5 bin kişi sıraya girdi. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin metrelerce uzayan kuyrukta çıkabilecek herhangi bir olaya karşı çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Vatandaşlar sabah saat 06.00 sıralarında kapıların açılmasıyla birlikte mağazaya akın etti, ucuz elektronik ürünleri almak için birbirleriyle adeta yarıştı. Önce acil çıkış merdiveninden içeriye teker teker alınan vatandaşlar sınırlı sayıda bulunan LCD televizyonların bulunduğu reyona yöneldi. özellikle 100 adet bulunan 989 TL'ye 102 ekran LCD Sony Bravıa ile 250 adet 666 TL'ye 82 ekran LCD Toshiba televizyonu alabilmek için müşteriler arasında tartışmalar yaşandı. Mağazanın içine giren çevik kuvvet ekipleri izdihamın büyümesini engelledi.

Haberin Devamı

POLİSLER ALDI İDDİASI

Mağazaya girip istedikleri LCD televizyonları bulamayan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde mağazaya polislerin alındığını ve televizyonların onlara verildiğini iddia etti. Mağaza yetkililerinin ise LCD televizyonların sınırlı sayıda olduğunu bu nedenle erken bittiğini söyleyip, kimseye herhangi bir ayrıcalık yapmadıklarını belirtti.

Kampanyanın aynı bölgede müşteri kabulüne başlayan ABD´li elektronik devi Best Buy´un açıldığı güne denk getirilmesi de dikkat çekti.

DHA