Spor LeBron James Miami'de ısınacak

LeBron James Miami'de ısınacak

Paylaş
LeBron James Miami'de ısınacak

NBA'de haftalardır nereye gideceği merak konusu olan yıldız basketbolcu "The King" LeBron James'in yeni adresi belli oldu

NBA'de transfer dönemi başlamasıyla birçok kulüp Kral lakablı oyuncuyu kadrosuna katmak için maaş sınırlarında boşluk yaratma hazırlıklarına başlamıştı.

Ancak bu dönemde 6 takım ile görüşmeler yapan LeBron, kararını tarihte bir ilk olarak canlı yayında açıkladı ve tercihini Dwayne Wade ve Chris Bosh'u kadrosunda bulunduran Miami Heat'ten yana kullandı.

Miami tercihini değerlendiren LeBron, "Şimdi ve gelecekte kazanmak için bu en iyi fırsat. Bu oyunda kazanmanın benim için anlamı çok büyük" ifadelerini kullandı.

Hayal kırıklığına uğrayan Cleveland Cavaliers taraftarlarına da seslenen süper yıldız, "Cleveland taraftarları doğal olarak karışık duygular içinde olabilir. Ancak Akron her zaman benim evim olacak" diye konuştu.

LeBron'un yanı sıra geçtiğimiz günlerde Chris Bosh'u kadrosuna katan ve yıldız guardı Dwayne Wade'i elinde tutan Miami Heat, NBA'de şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri haline geldi.

Son 2 sezonun en değerli oyuncusu seçilen ve 7 yıl oynayıp hiç şampiyonluk sevinci yaşayamayan James, 2003 yılı draftında Cleveland Cavaliers tarafından ilk sırada seçilmişti.

Bu transfer ile 2003 dratında 1.sırada seçilen LeBron James, 4'ncü sırada seçilen Chris Bosh ve 5'nci sırada seçilen Dwyane Wade 'i aynı takım forması altında buluşmuş oldu.

MIAMI/DHA

Haberin Devamı